Acesee KPC Ts23 - 3 kamerás éjjellátó kamera rendszer
2 megapixel Lite KPC Ts23 - 3 kamerás éjjellátó kamera rendszer
80 460 Ft
58 960 Ft

2 megapixel Lite KPC Ts23 - 3 kamerás éjjellátó kamera rendszer

Gyártó
Amiko
Tipus
TS23-3
Garancia
24
Szállítási költség
0
Szállítási idő
1
Raktáron :  5 db
27
Kezdete: 2022.01.19   Vége: 2022.01.26
Megtakarítás 21 500 Ft
58 960 Ft
80 460 Ft
Részletek

Amiko  TS23 3 kamerás megfigyelő kamera rendszer B25M230 kamerával

Amiko kamera szett 3 darab 1920X1080P felbontású fehér színű kültéri fémházas kamerával, amelyen két darab melegfehér LED biztosítja a  színes éjszakai képet 25 méteres látótávolsággal, továbbá megtalálható a egy 4 csatornás XVR Lite rögzítő, 10 méteres kábel, tápegység. A rendszer kis területek megfigyelésére alkalmas magas felbontásban.

 

 

A készreszerelt megfigyelő kamera csomag tartalma:

 

 

 3db Amiko 2 Megapixel FULL HD kamera színes éjszakai képpel

 Éjszakai látótávolsága 25 méter, a beépített tömbledek segítségével éjszaka színes képet ad! Látószöge 78 fok, ugyanis 3,6mm-es lencsével van szerelve. Kialakításának köszönhetően mennyezetre és oldalfalra is felszerelhető. Fémházas, így kültéren is megállja a helyét.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági kamerával kapcsolatosan:

 •  Vízálló e a kamera kültéren alkalmazható-e? Igen, a kamera IP66 biztonságú, masszív fémházas, ezért kültéren és beltéren is alkalmazható, bírja az időjárás viszontagságait!

 •  A kamerához hány vezetéket kell elvinni a rögzítőtől?
  1 db kábelt kell elvezetni kameránként az XVR rögzítőtől, azon megy a tápellátás és a videójel is! Nem kell külön kábelen biztosítani a 12V-os áramellátást.

 •  Éjszaka is lát a kamera ha nincs világítás? Igen, sőt, a 2 darab tömbled melegfehér fényének köszönhetően éjszaka színes képet biztosít nagyjából 25 méteres távolságig. Az éjszakai üzemmódot automatikusan váltja a készülék, mivel beépített érzékelővel van ellátva.

 •  Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a kamerára 2 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok


1db
 
Amiko 4 csatornás Lite asztali XVR rögzítő

 

Az Amiko XVR400 összesen maximum 4 darab 2 megapixel felbontású kamerát képes rögzíteni 2MP Lite felbontásban (960x1080), HDMI csatlakozás, nagyképernyős televízión is nézhető, valamint számítógép monitor is csatlakoztatható.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági DVR rögzítővel kapcsolatosan:

 

 •  Interneten keresztül tudom nézni, visszanézni a kamerák képét, felvételeit? Igen, ha a DVR rögzítő csatlakoztatva van internethez (routeren keresztül lan kábellel) és mobilunkra, számítógépünkre letöltjük a gyártó által biztosított applikációt vagy programot.

 •  Ha nincs internet akkor is tudom használni a kamera rendszert? Igen a készülékbe be kell építeni 1 db HDD-t (merevlemezt) legalább 1TB (1000GB) vagy 2 TB (2000GB) kapacitásút, amire rögzíti a kamerák képét és ezáltal visszanézhetővé válik a rögzített felvétel.Ha tőlünk vásárolja a HDD-t akkor mi azt ingyenesen és szakszerűen megépítjük a DVR rögzítőbe.
   
 • Automata mozgásérzékelés vagy folyamatos felvétel érdemes beállítani a DVR rögzítőn? Mi az automata mozgásérzékelést javasoljuk, mivel így a rögzítő csak a mozgási eseményt veszi a kameráknál, feleslegesen a nagy semmit nem. Így ha történik valami, nem kell az egész napot végignézni, csak azt az időpontot amikor az események történtek. A DVR mappázza és rendszerezi a mozgási eseményeket.

 •  Kell valamit állítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével? Nem, mert a rendszer automatikusan törli a legrégebbi felvételeket a merevlemezről és azokat felülírja.

 • Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a DVR rögzítőre 2 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok

 

3db 10 méteres szerelt videókábel

 

biztonsagi kamera rendszer kábelA kábelt készre szereljük, önnek csak csatlakoztatni kell a DVR rögzítő készülékkel, valamint a kamerával. Minden kamerához csak 1db vezetéket kell elvezetni, mert 1 vezetéken megy a videójel és a tápellátás is.

Kevés a 10 méter szereltkábel?   NINCS PROBLÉMA! Az alábbi méretek közül választhat még 20M 30M! Jelezze felénk az Ön által kért méretet, és mi kérésének megfelelően állítjuk össze megrendelését! A kábelt kérheti egyben is csatlakozókkal és kábel szerelési útmutatóval.

Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

 

 

3db Kameratáp 12V 2A 220V

 

kamera rendszer 12v tápA kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

 

Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már működik is a kamera!

 

 

 

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez 

 

dvr rögzitő merevlemezA kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

 

 

Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

3000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 6 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 5 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

Csomag tartalma:

1db 4 csatornás Amiko XVR400 rögzítő (a rendszer 4 kameráig bővíthető)

3db 2 MP Amiko B25M230 kamera

3db 10m video-táp kábel

3db 12V 2A táp

Adatok
Cikkszám:
014
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek