AK-Q1 Mini fedélzeti menetrögzítő kamera HD felbontás
AK-Q1 Mini fedélzeti menetrögzítő kamera HD felbontás
4 990 Ft
ÚJ

AK-Q1 Mini fedélzeti menetrögzítő kamera HD felbontás

Gyártó
Europe
Tipus
AK-Q1
Garancia
12
Szállítási költség
1490
Szállítási idő
1
Raktáron: 5 db
4 990 Ft
Részletek

AK-Q1 Mini fedélzeti menetrögzítő kamera HD felbontás

Bár az autók egyre intellIgensebbek és biztonságosabbak, de a szabálysértésekért kiszabható büntetések és a rendőrségi eljárások száma folyamatosan növekszik, és a balesetek száma sem csökken - ezek között az olyan eset a legtöbb, ahol az okozó nem megállapítható. A K1 mini autós menetrögzítő segítségével számos kellemelten helyzetet elkerülhetünk, ugyanis a kamera folyamatosan figyel!
A tapadókorongos tartóval könnyen felszerelhető a szélvédőre, kis méretének köszönhetően nem szembetűnő.
A kamera felbontása 1280x960, azaz HD - ezzel megfelelő minőségű felvételeket készíthetünk, sötétben bekapcsolható ledekkel rendelkezik, a képrögzítés mellett hangot is képes felvenni.
A képeket és videókat microSD kártyára menti (nem tartozék), melynek kapacitása maximum 32 Gb. Állítható, hogy milyen hosszúságú felvételeket készítsen, a tárhely sosem telik be, ugyanis a legrégebbi videókat automatikusan felülírja. A beépített G-szenzor érzékeli az ütközést, ekkor a végtelenített rögzítést letiltja, ezzel megakadályozva a balesetről készült felvételek felülírását.

Működés közben szükséges, hogy folyamatosan a szivargyújtóba legyen dugva. A kamerában akkumulátor is található, de az csak a rövidebb ideig tartó áramkiamaradásra, a felvétel megszakadása ellen van beépítve. Ha nem helyez a kamerába microSD kártyát, az rövid időn belül kikapcsol. Ez nem hiba, ez alaptulajdonság, egyfajta védelmi funkció.
A kamera kijelzőjén védőfólia található, ami a szállítás közbeni karcolódástól védi. Ha karcosnak találja a kijelzőt, kérjük húzza le róla védőfóliát!


K1 autós kamera

 

Műszaki adatok:
Látószög: 120 fokos széles látószög
Képfelbontás: 5 megapixel
Videó felbontása: Interpolált 1920x1080 (valós rögzített felbontás: 1280x960)
Videó formátum: AVI
Fénykép formátum: JPG
Kijelző: 1,5"
Akkumulátor kapacitása: 3,7V 150mA
Micro SD kártya kapacitása: Akár 32 GB (nem tartozék)
Működési páratartalom: 15-65%RH
Töltőáram: 100-200MA
Beépített mikrofon
Végtelenített felvétel támogatása

Adatok
Cikkszám:
AK-Q1-K1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!