INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
7
0
3
Fizetési megoldás
Termék részletek


SmartSnap beltéri forgatható WiFi kamera díszvilágítással FullHD felbontás

10 500 Ft
Gyártó:
Europe
Tipus:
SmartSnap-1080
Garancia:
12
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Forgatható vezeték nélküli fali wifis kamera díszvilágítással FullHD felbontás

 

A SmartSnap forgatható vezeték nélküli fali wifis kamera díszvilágítással FullHD felbontásban, egy innovatív eszköz, mely minden igényt kielégítő biztonsági megoldást nyújt otthonában és munkahelyén. Egy prémium minőségű megfigyelő rendszer, mely nem csak az otthonát, de irodáját, babaszobáját, nyaralóját, üzletét is ideálisan őrzi.

 

A SmartSnap kamera FullHD, azaz 1080p felbontásban készíti a felvételeket, ami kiemelkedő képminőséget jelent. A 2 megapixeles szenzor segítségével a részletek tisztán és élesen láthatóak, így a felvételeken minden fontos információ könnyedén észrevehető. A FullHD felbontású kamerák az otthoni megfigyeléshez és biztonsági rendszerekhez ajánlottak, hiszen a magas felbontású képek lehetővé teszik a részletek alapos megtekintését, ami például esetleges biztonsági incidensek esetén rendkívül hasznos.

 

A kamerán egy lámpa is található, amely díszkivilágításként, vagy éjszakai irányfényként is használható. Beállítható, hogy a lámpa milyen időszakokban, mennyi ideig világítson, de manuálisan kis ki-be kapcsolható.

 

Tartókonzolja két ponton rögzíthető, így a falra szerelve vagy akár egy szekrény tetején elhelyezve is kitűnő látószöget biztosít. Az oldalfali szerelés lehetősége miatt ez a vezeték nélküli kamera rendkívül rugalmasan alkalmazható a biztonsági igényeknek megfelelően. Fontos megjegyezni, hogy a SmartSnap kamera kizárólag beltéri használatra lett tervezve.

 

A kamera a modern technológiát képviseli, mivel vezeték nélkül, az interneten keresztül működik. Használatához csupán áramellátásra, wifi kapcsolatra, és egy okostelefonra van szükség. Az ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével bármikor elérhető az élő kép és távolról vezérelhető a kamera.

 

A kamera képes kétirányú hangkapcsolat létrehozására is. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével hallhatja, amit a kamera közvetlen közelében mondanak, sőt, lehetősége van válaszolni is, így akár kommunikálni is lehet a kamera körzetében tartózkodókkal, lehetőséget nyújt a potenciális betolakodókat elijeszteni szóbeli figyelmeztetésekkel.

 

Mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik, ami a biztonság további fokozására szolgál. Ha a kamera mozgást észlel a megfigyelt területen, automatikusan értesítést küld a hozzá kapcsolt okostelefonra. Ez azonnali reakciólehetőséget biztosít, ha valamilyen nem várt esemény történik. Az értesítés formája lehet push értesítés a mobil alkalmazásban, de akár e-mailben is megkaphatja az információt. Ez a funkció különösen hasznos, ha nem tartózkodik otthon vagy az irodában, de szeretne azonnal értesülni minden mozgásról. A SmartSnap mozgáskövető funkciót is tartalmaz, így ha valaki a kamera előtt mozog, követi a haladási irányát. Ez nagyban növeli a biztonságot, például betörés esetén, mivel nem csak azt látjuk, hogy valaki betört, hanem azt is, hogy melyik szobában járt.

 

A kamera microSD kártyára rögzíti a felvételeket, amely lehetőséget ad a felhasználónak a korábban rögzített videók egyszerű és gyors megtekintésére. Fontos megjegyezni, hogy a microSD kártya nem tartozék, így azt külön kell megvásárolni. A kamera a CLASS10 minősítésű kártyákat támogatja, minimum 16 Gb és maximum 256 Gb kapacitásig.

 

Az intelligens rögzítési funkciók közül kiemelendő a mozgásérzékelésen alapuló rögzítés. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kamera csak akkor kezdje el a rögzítést, amikor mozgást érzékel a látóterében. Ez nem csak a memóriakártya helyét takarítja meg, hanem időt is megtakarít a felhasználónak, hiszen nem kell végignéznie azokat a felvételeket, ahol semmi sem történik.

 

Ha a memóriakártya megtelik, a kamera automatikusan törli a legrégebbi videókat, így biztosítva a folyamatos rögzítést. Ez a funkció garantálja, hogy sosem marad le egy fontos pillanatról sem, mivel a kamera mindig készen áll az új felvételek rögzítésére. A rögzített videók bármikor elérhetőek és lejátszhatók az ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül, ami lehetővé teszi a felhasználónak, hogy bármikor, bárhonnan hozzáférjen a felvételekhez.

 

 

Termék funkciók:

2MP, 1080P nagyfelbontású képminőség;
Infravörös éjjellátó funkció
Forgatás: vízszintesen 355 fok, függőlegesen 90 fok
USB-microUSB kábel, 5V 1,5A adapterrel tölthető;
MicroSD táogatás: CLASS 10, minimum 16 Gb, maximum 256 Gb (NEM TARTOZÉK)
App: Yosee
Processzor: ipari beágyazott G135 mikrovezérlő
Operációs rendszer: Beágyazott Linux operációs rendszer
Képérzékelő: 2 megapixeles CMOS
Képkódolási szabvány: H.264
Videó szabvány: PAL
Videó minőség: VGA @ 25 kép / mp
Minimális megvilágítás: 0,1lux / f1,2
Audio bemenet: beépített 45dB-os mikrofon
Hangkimenet: beépített 8W / 1,5W hangszóró
Videofelvételi mód: kézi felvétel, dinamikus érzékeléses felvétel, és időzítéses felvétel
Riasztás bemenet: mobilészlelés riasztás, e-mail riasztás, mobilalkalmazás riasztás
Riasztásindító: hangszóró riasztás, riasztási videó, kép rögzítése, e-mail küldése
Hálózat: WiFi kapcsolat
WiFi: támogatja a 802.11b / g / n
Energiafogyasztás: maximum 5W
Működési hőmérséklet: 0 ℃ ± 55 ℃
Működési páratartalom: 10% - 90%
Termékméret: keresztirányú méret: φ 69mm * h140mm
Hosszméret: h162,93 mm konzollal

 

Csomag tartalma:

kamera,
csavarok, tiplik,
hálózati adapter,
konzol

  • Raktárkészlet
    5 db
    Cikkszám
    SmartSnap-1080
Webáruház készítés