INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
6
9
9
Fizetési megoldás
Termék részletek


Napelemes akkumulátoros kültéri wifi kamera 2MP felbontással telefonos vezérléssel

Napelemes akkumulátoros kültéri wifi kamera 2MP felbontással telefonos vezérléssel
 • Napelemes akkumulátoros kültéri wifi kamera 2MP felbontással telefonos vezérléssel
 • Napelemes akkumulátoros kültéri wifi kamera 2MP felbontással telefonos vezérléssel
32 900 Ft
Gyártó:
Europe
Tipus:
solarnetcam
Garancia:
12
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Napelemes akkumulátoros kültéri wifi kamera 2 MP felbontással telefonos vezérléssel

 

A napelemes akkumulátoros kültéri wifi kamera 2 MP felbontással egy innovatív megoldás, ami lehetővé teszi a folyamatos és megbízható területfelügyeletet akár áramellátás nélkül is. A készülék kiváló minőségű képet kínál, melyet bárhonnan megtekinthetünk okostelefonról. Az energiaellátásról a napelem és az akkumulátorok gondoskodnak, míg az értesítések és riasztások fogadása lehetővé teszi, hogy mindig naprakészek legyünk a területünk biztonságával kapcsolatban. A termék hozzáadott értéke, hogy az éjszakai látótávolság is kiváló, így éjjel-nappal megbízhatóan őrzi otthonunkat vagy vállalkozásunkat.

A 2MP FullHD felbontású (1920x1080) kamera stabil és éles képet kínál, amit okostelefonról bárhonnan megtekinthetünk, akár otthon vagyunk, akár úton. A 3,6 mm-es lencse 78° látószögű képet biztosít, így szinte minden részletet láthatunk a megfigyelt területen. Az IR led technológia automatikusan vált át nappali képről éjszakai képre, így biztosítható a 24/7-es felügyelet. Az éjszakai látótávolság akár 30 méter is lehet, így a sötétben is értékelhető képet nyújt.

A kamera kompakt méretei lehetővé teszik, hogy diszkréten elhelyezzük a kívánt helyen, és mégis hatékonyan felügyelje a környezetét. A kültéri használatra tervezett kamera időjárástól függetlenül működik, így esőben vagy hóban is megbízhatóan rögzíti a fontos eseményeket.

Az energiaellátást két darab 18650-es akkumulátor biztosítja, melyeket a kamera tetején található napelem tölt fel. Ez a zöld technológia lehetővé teszi, hogy a kamera hosszú ideig működjön anélkül, hogy hálózati áramra lenne szüksége. De ha szükséges, az akkumulátorokat microUSB kábellel is feltöltheti. Az akkumulátorok nem tartozékai a terméknek.

Ez a kamera nem csupán lát, de hall is. A kétirányú hangkommunikáció lehetőséget ad arra, hogy halljuk a kamera környezetében folyó beszélgetéseket és szükség esetén válaszoljunk is azokra.

A telepítése egyszerű és gyors, így akár azonnal működésbe hozható. A felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a felvételek egyszerű kezelését, valamint riasztások fogadását és kezelését. Ezen túlmenően, a kamera alkalmazásának köszönhetően a készülék állapotát is folyamatosan monitorozhatjuk, és időben értesülhetünk, ha az akkumulátorok töltöttségi szintje alacsonyra csökken.

A felvételek rögzítése microSD kártyán történik, amely kapacitása maximum 64 GB-ig bővíthető, ez elegendő helyet biztosít hosszú időn át tartó felvételekhez. A kamera mozgásérzékelővel van ellátva, így csak akkor vesz fel, ha mozgást észlel, ezáltal helyet és energiát takarít meg.

 

 

Jellemzői: 
2MP FULL HD felbontás 1920x1080 
Lencse 3,6 mm 

Akkumulátor: 2 db 18650 akkumulátor (NEM TARTOZÉK)
IR led automatikusan vált át nappali képről éjszakai képre 
Éjszakai látótávolság KB. 30 méter  
Mérete:18x7x6,5 cm 

 

Tartozékok:

kamera

antenna

tartókonzol

 • Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  solarnetcam
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés