INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
7
0
3
Fizetési megoldás
Termék részletek


Provision 16 csatornás 5MP Lite DVR rögzítő SH-16200A5N-5L(MM)

121 000 Ft
Gyártó:
Provision
Tipus:
SH-16200A5N-5L(MM)
Garancia:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

PROVISION-ISR - 16 csatornás asztali AHD DVR rögzítő OSSIA operációs rendszer, magyar menüvel


A PROVISION-ISR 16 csatornás asztali AHD DVR rögzítő OSSIA operációs rendszerrel és magyar menüvel rendelkezik, és egy nagyszerű központi megoldás a kamerarendszerek számára. A rögzítő 16 bemenettel rendelkezik, amelyekhez hozzá lehet adni további 8 IP kamerát a közös routerre vagy modemre csatlakoztatva. A rögzítőhöz csatlakoztatható monitoron vagy TV-n lehet megtekinteni a kamerák képét, vagy visszanézni a már rögzített felvételeket.

 

A távoli elérés funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár telefonjukon keresztül is ellenőrizzék a kamerákat. A rögzítés háttértárolóra történik, amelynek mérete kiválasztható. Minél nagyobb a tárhely, annál hosszabb ideig lehet rögzíteni a felvételeket. Az HDD külön vásárolható meg.

 

A rögzítő kompatibilis számos kamera típussal, beleértve az IP, AHD, TVI és CVI kamerákat is. A felvételi sebesség attól függően változik, hogy melyik típusú kamerával használjuk a rendszert. A lejátszási lehetőség lehetővé teszi, hogy akár 16 csatorna felvételét nézzük meg egyszerre helyi vagy távirányító segítségével.

 

Az analitikai funkciók közé tartozik a vonalkeresztezés, a steril terület, az elemfigyelés és az intelligens keresés. Az IP-csatornák esetén a vonalkeresztezés mellett az irányválasztás is támogatott. A riasztás bemeneteket és kimeneteket tartalmaz, amelyek IP kamerákkal működnek együtt. A rögzítő 2 utas hangot támogat, és 1 SATA csatlakozója van akár 6 TB-os tárolóra. Az USB-csatlakozók két USB2.0 porttal rendelkeznek. A rögzítő RJ-45 porton keresztül csatlakoztatható 100 Mbps sebességgel, és 1 RS485 portja van PTZ / billentyűzethez, amely kompatibilis Pelco D, Pelco P, Samsung, Visca, ONVIF és CoC protokollokkal.

 

A rögzítő kimenetei közé tartozik az HDMI, a VGA és a CVBS. Az HDMI kimenet 1920x1080 felbontású, míg a VGA kimenet 1280x1024 vagy 1024x768 felbontású lehet. A CVBS kimenet a Spot funkcióhoz szükséges.

 

A rögzítés során az IP kamerák 5 MP és alacsonyabb felbontásához akár 30/25 FPS csatornánként, míg az AHD, TVI és CVI kamerák 5MP Lite, 4MP Lite / 2MP és 2MP Lite felbontásához akár 25/30 FPS csatornánként rögzíthetnek. Az IP kamerák vonalkeresztezéssel, steril területtel, elemfigyeléssel és kamera manipulációval rendelkeznek, míg az HD analóg kamerák csak vonalkeresztezéssel és intelligens kereséssel.

 

A rögzítő bemenetei közé tartozik egy RCA bemenet és az IP kamera bemenetei, míg a kimenetei közé tartozik egy RCA kimenet és az IP kamera kimenetei. A sávszélesség bejövő sebessége 32 Mbps, míg a kimenő sebessége 80 Mbps. A rögzítő támogatja a PTZ vezérlést és a billentyűzetet is.

 

Összességében a PROVISION-ISR 16 csatornás asztali AHD DVR rögzítő OSSIA operációs rendszerrel és magyar menüvel egy kiváló megoldás a kamerarendszerek számára. A távoli elérés funkció, a sokféle kompatibilis kamera típus és az analitikai funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára a biztonságos és hatékony ellenőrzést.

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  SH-16200A5N-5LMM
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés