ÚJ

Vezeték nélküli akkumulátoros Wifi kamera AMIKO BC-16

Gyártó
Amiko
Tipus
BC-16
Garancia
12
Szállítási költség
1490
Szállítási idő
1
Nincs raktáron
29 900 Ft
Részletek

Az Amiko BC-16 vezeték nélküli kamera egyszerűen telepíthető kábelezés nélkül, csak 4 db újratölthető AA elemet kell behelyezni a készülékbe

 

Telepítsünk megfigyelő kamerát akár olyan helyre is, ahol nem tudjuk biztosítani az áramellátást, de szeretnénk megfigyelés alatt tartani értékeinket, otthonunkat és annak környezetét.

 

A kamera leglényegesebb tulajdonsága, hogy az áramforrást és az ezzel járó kábelezést 4 db újratölthető AA elemmel (NEM TARTOZÉK) kiválthatjuk - ez akár 3-4-5 hónap üzemidőt is biztosíthat elemtípustól függően.

 

Viszont elengedhetetlen hogy a területen elérhető saját felügyelet alatt lévő Wifi hálózattal (internetkapcsolattal) rendelkezzünk, ugyanis a kamerát csak ebben az esetben tudjuk kezelni és működtetni.

 

Ingyenes, nem fizetős alkalmazáson keresztül figyelhetjük a FullHD (1080P), valamint 110°-os látószögű élőképet. (Android és iOS rendszeren is elérhető)

A rögzítés microSD kártyára (NEM TARTOZÉK) történik, mely 128Gb-ig bővíthető - a felvételeket az appon keresztül is visszanézheti, kezelheti.

Kizárólag mozgás érzékelése esetén készít felvételt!

 

Kétirányú hangkapcsolattal rendelkezik, így hallható amit a kamera közvetlen közelében beszélnek, és válaszolhat is rá.

Infraledekkel van ellátva, hogy éjszaka megvilágítás nélkül is megfelelően lásson kb 15 méteres hatótávolságban.

 

Kiegészítésképp figyelmükbe ajánlanánk a Solar napelem panelt, melynek segítségével kiválthatóak a tölthető elemek, mivel az teljesen automatikusan tölti saját magát, és szabályozza az áramellátást.

 

 

Felbontás: 2MP
Éjszakai látótávolság: 8m
Beltéri használat: Igen
Kültéri használat: Igen
Méretek: 79,5 mm x 54,5 mm x 69 mm (LxWxH)
Infravörös (IR) LED: 8db
Tárhely kapacitás (max.): 128GB
Látószög: Vízszintes 110˚, függőleges 70˚

Adatok
Cikkszám:
BC-16
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!