Vezetékes parkolássegítő tolatóradar két szenzorral
Vezetékes parkolássegítő tolatóradar két szenzorral
3 990 Ft
ÚJ

Vezetékes parkolássegítő tolatóradar két szenzorral

Gyártó
AlphaOne
Tipus
TR-01
Garancia
12
Szállítási költség
1490
Szállítási idő
1
Raktáron: 3 db
3 990 Ft
Részletek

Vezetékes parkolássegítő tolatóradar két szenzorral

 

 A két szenzoros tolatóradar megkönnyítheti mindennapjaidat, használatával akár a legszűkebb helyekre is beparkolhatsz koccanás nélkül.


Különösen hasznos lehet friss jogsis vezetőknek, ugyan parkolni nem tanít meg, de magabiztosságot ad, mivel így nem kell félni attól, hogy nekitolatnak valaminek.


Amikor olyan akadály van a kocsid mögött, ami túl alacsony ahhoz, hogy lásd, és maximum csak találgatni tudsz, hogy mi lehet az, és pontosan hol lehet - a tippelés vagy bejön, vagy nem, ilyenkor rendkívül hasznos a tolatóradar, ugyanis az érzékelők felismerik az akadályt, és kiszámítják a távolságot.

 

A szettben találhati színes LED kijelző mutatja, hogy az akadály az autó bal, vagy jobboldalán található (L - bal, R - jobb), hogy milyen messzire van (M - méter), és közeledéskor sűrűsődő csipogással figyelmeztet.


Univerzális, szinte bármilyen gépjárműben használható (12V), a radar 0,2M és 2,5M között érzékel. A szenzorok igény esetén nem fémes festékkel, vékony rétegben festhetőek.

 

Kérjük vedd figyelembe, hogy a parkolást segítő tolatóradar nem helyettesíti a vezetés közbeni kellő odafigyelést - az ezek hiányából eredő károkért, balesetekért sem webáruházunk, a gyártó, és a beszerelő műhely sem vonható felelősségre!


Tulajdonságok:

2 db ultrahangos érzékelő
Digitális led távolság kijelző
Távolság kijelzés (méter, centiméter)
Bal és jobb oldali akadály megkülönbözetés
Négyszínű távolságjelző
Három fokozatú csipogó figyelmeztető hangjelzés

Adatok
Cikkszám:
TR-01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!