INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
6
9
9
Fizetési megoldás
Termék részletek


Woox R4040 mozgáskövető forgatható beltéri wifi biztonsági kamera 2MP felbontás

Woox R4040 mozgáskövető forgatható beltéri wifi biztonsági kamera 2MP felbontás
 • Woox R4040 mozgáskövető forgatható beltéri wifi biztonsági kamera 2MP felbontás
 • Woox R4040 mozgáskövető forgatható beltéri wifi biztonsági kamera 2MP felbontás
 • Woox R4040 mozgáskövető forgatható beltéri wifi biztonsági kamera 2MP felbontás
 • Woox R4040 mozgáskövető forgatható beltéri wifi biztonsági kamera 2MP felbontás
 • Woox R4040 mozgáskövető forgatható beltéri wifi biztonsági kamera 2MP felbontás
14 490 Ft
Gyártó:
Woox
Tipus:
R4040
Garancia:
24
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

WOOX R4040 beltéri forgatható wifi biztonsági kamera kétirányú hangkapcsolattalés mozgáskövető funkcióval

A Woox R4040 forgatható wifi kamerával mindig biztos lehet abban, hogy otthona, szerettei és értéktárgyai maximális biztonságban vannak. Az innovatív technológiának köszönhetően ez a kamera FullHD, azaz 1920x1080P felbontású részletgazdag felvételeket nyújt, ami a lakás minden szegletét kristálytisztán megmutatja. Az éjszakai látótávolság körülbelül 7-10 méter, ami tökéletesen elegendő egy nagyobb szoba vagy folyosó megfigyeléséhez.

 

Az R4040 modell egyszerű használatot és telepítést biztosít. Az áramellátáshoz DC 5V/1A tápegység szükséges, amely a csomag tartozéka. Ezen felül élő wifi kapcsolat szükséges az optimális működéshez. A kamera kezelése egy mobilapplikáción, a Woox Home-on keresztül történik, így bárhol a világon megtekintheti az élőképet és a felvételeket. Az applikáció segítségével a kamera vizuális nézőszöge is könnyedén állítható: vízszintesen 360°-ban, függőlegesen pedig 104°-ban mozgatható.

 

A kamera egyik különlegessége, hogy képes mozgást követni. Így nem csak azt láthatja, hogy ki jutott be a lakásába, hanem azt is, hogy esetleg milyen helyiségekbe megy be, mit csinál. Az intelligens rendszernek köszönhetően, akár oldalfalra, akár mennyezetre kerül felszerelésre, az app automatikusan a megfelelő helyzetbe forgatja a képet.

 

Beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, ezáltal kétirányú hangkapcsolatot biztosít. Segítségével nemcsak hallhatjuk, hogy az adott helyszínen miről beszélnek, hanem távolról válaszolhatunk is. Ez az opció kiemelten hasznos lehet bizonyos helyzetekben, például ha valamilyen vészhelyzet alakul ki otthonában.

 

Mozgásérzékelő funkciója által mozgás esetén képes felvételeket készíteni egy behelyezett microSD kártyára, melynek maximális kapacitása 128G. Az eseményekről az applikáció értesítést küld, így mindig naprakész lehet. Felhő tárhelyre is menthetjük a felvételeket, ez azonban már egy prémium szolgáltatásnak minősül, ami extra költséggel jár.

 

A Woox Home applikációval nem csak a kamerát, hanem több okos eszközt is vezérelhet. Hozzáadhat például riasztórendszert, wifis kaputelefont, mozgásérzékelőt, elosztót, számkódos ajtózárat is, így igazán komplett, okos otthoni rendszert hozhat létre.

A Woox R4040 beltéri wifi kamera tökéletes választás, ha egy innovatív, megbízható és könnyen kezelhető biztonsági megoldást keres otthonába. Egy ilyen kamera segítségével nyugodtan utazhat vagy dolgozhat, hiszen tudja, hogy otthona és értéktárgyai mindig biztonságban vannak, és bármikor ellenőrizheti az élő képet vagy a rögzített felvételeket.

Műszaki adatok:

 • Tápellátás: DC 5V/1A (tápegység tartozék)
 • Felbontás: 1920x1080P
 • IR távolság: kb 7 méter
 • 360°-os elforgatás és 104°-os függőleges nézet
 • Audio bemenet: Beépített mikrofon
 • Hangkimenet: Beépített hangszóró
 • Mozgásérzékelés: támogatás
 • Micro SD kártya: max. 128G (nem tartozék)
 • Vezeték nélküli kapcsolat: 802.11 b/g/n 2,4 GHz WiFi
 • Max. Átviteli teljesítmény: 17,02 dBm
 • Üzemi hőmérséklet: -10℃ - 45℃
 • Üzemi páratartalom: 0-95%RH

 

A csomag tartalma:
1. Intelligens PTZ kamera x 1
2. USB-kábel x 1
3. Felhasználói kézikönyv x 1
4. Rögzítőkonzol x 1
5. Adapter x 1
6. Csavaros zacskó x 1
7. Matrica x 1

 

 • WOOX forgatható wifi kamera kétirányú hangkapcsolattal FullHD felbontás

   

  A Woox R4040 wifi kamerával biztonságban tarthatja lakását, szeretteit és értéktárgyait! FullHD felbontású részletgazdag felvételeket nyújt, éjszaka 7-10 méterre lát el, ez megfelelő egy nagyobb szoba, folyosó megfigyeléséhez.
  Használatához áramellátásra és élő wifi kapcsolatra van szükség, kezelése egy mobilapplikáción keresztül történik, így bárhol a világon megtekintheti az élőképet és a felvételeket.
  Vízszintesen 360°-ban, függőlegesen 104°-ban forgatható telefonon keresztül, a kamera képes lekövetni a mozgást, így nem csak azt láthatja, hogy ki jutott be a lakásába, hanem azt is, hogy esetleg milyen helyiségekbe megy be, mit csinál.
  Akár oldalfalra, akár mennyezetre kerül felszerelésre, az app automatikusan a megfelelő helyzetbe forgatja a képet.
  Kétirányú hangkapcsolattal rendelkezik, segítségével nemcsak hallhatjuk, hogy az adott helyszínen miről beszélnek, hanem távolról válaszolhatunk is.
  Mozgásérzékelés esetén egy behelyezett microSD kártyára felvételeket készít, és az eseményekről az applikáció értesítést küld. Felhő tárhelyre is menthetjük a felvételeket, ez viszont egy fizetős szolgáltatásnak minősül.

  A "Woox Home" applikáció több okos eszköz vezérlésére is képes, hozzáadhat például riasztórendszert, wifis kaputelefont, mozgásérzékelőt, elosztót, számkódos ajtózárat is.

   

   

   

 • Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  R4040
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés