Üdvözöljük biztonsági kamera rendszer, kültéri és beltéri komplett szett webáruházunkban!

Boltunk 1078 Budapest VII. ker. István utca 41-43 szám alatt található. Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA! 

KAPCSOLAT: Tel 061 794-3775 Email: orkodowebaruhaz@gmail.com

AT-6000 digitális alkoholszonda

Gyártó
Europe
Tipus
AT-6000
Garancia
12
Szállítási költség
990
Szállítási idő
1
Nincs raktáron
24
Kezdete: 2021.10.27   Vége: 2021.11.03
Megtakarítás 2 000 Ft
6 500 Ft
8 500 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Alkoholszonda grafikus kijelzővel, mely a véralkoholszint kimutatására szolgál

 
Ez a készülék a hivatalos szervek által használt eszközökhöz hasonlóan a véralkoholszint kimutatására szolgál, azonban a hivatalos kimutatást nem helyettesíti, bírálja felül. Elsősörban önelemzésre szolgál, annak eldöntésére hogy beülhetünk-e az autóba. Ne üljön autóba alkoholfogyasztás után.
Az alkoholteszter nagy, kék háttérvilágításos kijelzővel rendelkezik, az elemek töltöttségi állapotát is kijelzi. A készülék vagy 3db AAA elemmel, vagy egy DC 5V-os adapterrel üzemeltethető, ezek nem tartozékai a csomagnak.

A készülék használata egyszerű, kapcsoljuk be (a gombot tartsuk lenyomva 1-2 másodpercig), majd várjuk meg amíg a szonda kalibrálja a szenzort, melyet a kijelzőn 100-tól visszaszámolással illusztrál. Az ezután hallható sípoló hang után fujjunk a készülékbe a következő sípszóig. Ezután a készülék kiírja a mért eredményt.

Alkalmazási területek:

Otthoni, ipari, munkáltatói célokra, ugyanis a készülék elég pontos a minimális alkoholszint kimutatásához is. Ez a készülék a hivatalos szervek által használt eszközökhöz hasonlóan a véralkoholszint kimutatására szolgál, azonban a hivatalos kimutatást nem helyettesíti, bírálja felül. Elsősörban önelemzésre szolgál, annak eldöntésére hogy beülhetünk-e az autóba. Ne üljön autóba alkoholfogyasztás után. A szonda 2db AAA elemmel üzemel, ezek nem tartozékai a csomagnak.

Adatok
Cikkszám:
AT-6000
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek