AT-6000 digitális alkoholszonda

-24%
Raktáron
Raktárkészlet:
30 db
AT-6000 digitális alkoholszonda
Gyártó
Europe
Tipus
AT-6000
Garancia
12 hónap
Szállítási költség
990
Szállítási idő
Azonnal
8 500 Ft
6 500 Ft
Kezdete: 2021.04.28   Vége: 2021.05.12
Akcióból hátralévő idő:
Részletek

Alkoholszonda grafikus kijelzővel, mely a véralkoholszint kimutatására szolgál

 
Ez a készülék a hivatalos szervek által használt eszközökhöz hasonlóan a véralkoholszint kimutatására szolgál, azonban a hivatalos kimutatást nem helyettesíti, bírálja felül. Elsősörban önelemzésre szolgál, annak eldöntésére hogy beülhetünk-e az autóba. Ne üljön autóba alkoholfogyasztás után.
Az alkoholteszter nagy, kék háttérvilágításos kijelzővel rendelkezik, az elemek töltöttségi állapotát is kijelzi. A készülék vagy 3db AAA elemmel, vagy egy DC 5V-os adapterrel üzemeltethető, ezek nem tartozékai a csomagnak.

A készülék használata egyszerű, kapcsoljuk be (a gombot tartsuk lenyomva 1-2 másodpercig), majd várjuk meg amíg a szonda kalibrálja a szenzort, melyet a kijelzőn 100-tól visszaszámolással illusztrál. Az ezután hallható sípoló hang után fujjunk a készülékbe a következő sípszóig. Ezután a készülék kiírja a mért eredményt.

Alkalmazási területek:

Otthoni, ipari, munkáltatói célokra, ugyanis a készülék elég pontos a minimális alkoholszint kimutatásához is. Ez a készülék a hivatalos szervek által használt eszközökhöz hasonlóan a véralkoholszint kimutatására szolgál, azonban a hivatalos kimutatást nem helyettesíti, bírálja felül. Elsősörban önelemzésre szolgál, annak eldöntésére hogy beülhetünk-e az autóba. Ne üljön autóba alkoholfogyasztás után. A szonda 2db AAA elemmel üzemel, ezek nem tartozékai a csomagnak.

Adatok
Cikkszám
AT-6000
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!