Autós menetrögzítő kamera

Az autós kamera számos előnnyel rendelkezik, folyamatos felvételt készít a gépkocsival megtett útról, bizonyíték lehet egy balesetnél, illetve hátsó kamerával rendelkező menetrögzítők segítségünkre lehetnek parkolás közben. Az 1920x1080P vagy afeletti felbontás lehetővé teszi, hogy tökéletes minőségű felvételeket kaphassunk, amelyeket microSD kártyán tárolhatunk. A fedélzeti kamerák érzékelik a gépjármű indulását és az autó leállását egyaránt, automatikusan az indulással egyidejűleg indítja, illetve leállítja a készített felvételt.

Az autós menetrögzitő kamera egy eszköz, amelyet egy autó fedélzetére telepítenek annak érdekében, hogy felvételeket vagy mozgásokat készítsenek az autóban zajló utazásokról. Ezek a kamerák lehetővé teszik az utazóknak, hogy rögzítsék, szükség esetén megtekintsék vagy megoszthassák autós utazásaikat, esetleges balesetösszegzéseket. Modern autós kamerák GPS-n keresztül képesek felvételeket rögzíteni és követni; egyes bizonyos modellekkel meglévő illesztő szoftver lehetővé teszi, hogy további információk is megjelenjenek a videókon, beleértve az autó sebességét, az útirányt és az összes dátumot. Ezek a kamerák kétféle formában gyártják: a külső és a belső változatok.

Az utazások megőrzésének érdekében a külső autós kamerák speciális alkatrészekből állnak, melyek kétirányú kamerákat, szélvédő rögzítőket és más alkatrészeket tartalmazhatnak. Ezek a kamerák magukban foglalhatják a további digitális kütyüket, például az anntenna vezetéket, a kamera csatlakozóját, a kamera vezérlőjét, a Wi-Fi-modult és a kártyaolvasót. A belső változatok pedig általában a látómező látcsövének, az erősítőnek és a kamera vezérlőjének a kombinációjából állnak. A külső kamerákat elimináló kék LCD-monitor és a karakter osztályozás is opcióként választható.


15termék
15termék

Egyszerű használat
A kamera felszerelése, és töltőjének szivargyújtóba történő csatlakoztatása után már használható is a kamera, csupán néhány alapbeállítás elvégzése szükséges, például a megfelelő idő és dátum beállítása, hogy hány perces felvételeket készítsen, G-Szenzor aktiválása.

Cáfolhatatlan bizonyíték
Bármennyire odafigyelünk vezetés közben, sajnos előfordulhatnak balesetek, ilyenkor sokszor vita alakul ki a résztvevők között, mindenki a saját igazát hajtja. Ilyen esetekben minél több bizonyíték gyűjtésére van szükség, hogy kiderüljön ki volt valójában a felelős - ebben segítséget nyújthat egy menetrögzítő kamera, ugyanis amígy két szemtanú hiányos, vagy akár ellenkező információt nyújt, addíg a kamera mindent felvesz.

Segítség parkolás közben
A hátsó kamerával rendelkező kamerák megsokszorozzák az autó mögött látható területet, ezzel elkerülve, hogy nekitolassunk egy másik gépjárműnek, vagy például egy padkának. Útközben is hasznos lehet.

G-Szenzor
A beépített G-Szenzor két esetben lehet hasznos, egyrész útközben ha baleset, vagy ütközés történik letiltja a végtelenített rögzítést, így az ütközés pillanatáról készült felvételek nem kerülnek törlésre. Másrészt amikor az autó le van állítva, a menetrögzítő nem üzemel, de a háttérben "figyel", így ha valaki nekimegy az autónak, a kamera bekapcsol és automatikusan rögzíti az eseményeket.