Kültéri - beltéri kamerák

Kültéri-beltéri kamerák beépített infraledekkel, időjárásnak ellenálló fémházban a tökéletes éjjellátásért, és stabil képminőségért.

Kérem, tekintse meg kínálatunkból a kültéri és beltéri kamerák különböző típusait. Itt kiválaszthatja az Önnek tudásban, felbontásban és teljesítményben legmegfelelőbb kamerákat.


13termék
 
13termék

IP védelem

Kameráink időjárással szembeni ellenálló képességét egy úgy nevezett IP védettségi skála adja meg. A legtöbb típus már kültérre és beltérre egyaránt szerelhető, kivitelük időjárásálló. Vannak fémből készült kamerák, amik sokkal strapabíróbbak és a nap UV sugárzása sem teszi tönkre az anyagát, illetve vannak antivandál kialakításúak. amik ellenállóak a rongálással szemben. A rejtett kamerák csak beltérre szerelhetőek!

 

Kialakítás

A hagyományos értelemben vett biztonsági kamerák lehetnek cső (Bullet) vagy dome (Turret) kialakításúak. A dome formát elsősorban beltéren használják, mert közel van a fal síkjához, így szűkebb helységekben látóteret nyer, a cső formához képest, de csak 2 síkon pozícionálható, míg a csőkamerákat inkább kültéren használják, ott a csulónak köszönhetően könnyebben forgatható a kívánt irányba.

 

Látótávolság

Normál fényviszonyok mellet a kamerák ellátnak ameddig csak valamilyen tárgyba nem ütközik a látóterük. A látótávolságon itt azt értjük, hogy sötétben amikor a kamera a beépített infrája világít, mi az a legtávolabbi tárgy vagy személy amiről értékelhető képet mutat. Nagyobb távolságra csőkamerákban érdemes gondolkodni, ezeknek jellemzően erősebb az infrája. Rövidebb távon, beltéren a dome kamerák szórtabb infrája lehet előnyös. Az infra fényét szabad szemmel nem látni, csak némi izzás vehető észre a kamera ledjénél.