Üdvözöljük biztonsági kamera rendszer, kültéri és beltéri komplett szett webáruházunkban!

Boltunk 1078 Budapest VII. ker. István utca 41-43 szám alatt található. Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA! 

KAPCSOLAT: Tel 061 794-3775 Email: orkodowebaruhaz@gmail.com

Sorompók és elektromos kapuk

Sorompók és elektromos kapunyitó, garázsnyitó szettek otthonunk automatizálásához

Elektromos kapunyitó szettjeink biztonsági és kényelmi szempontból is tökéletes megoldást jelentenek otthonunk, telephelyünk számára.

Kategóriánkban megtalálja az automatizáláshoz való eszközöket, elektromos kapu elektronikát, fogaslécet és távirányítókat.

A sorompók felszerelését egyértelműen olyan helyekre javasoljuk, ahol napközben nagyobb gépjármű forgalomra számíthatunk és a kapu nyitása és zárása egyszerűen megoldhatatlan, viszont a gépjárművek engedély nélkül nem hajthatnak be a területre.

A szárnyas kapunyitó rendszerek főként kétszárnyas és sima szárnyaskapuk nyitására alkalmasak. Legyen szó kovácsoltvas, vas, vagy akármilyen kapuról, az itt található rendszerekből biztosan talál megfelelőt.

Az elektromos tolókapukat azoknak ajánljuk, akik nem tudják megoldani a "szárnyas nyitási" lehetőséget, így csak fogaslécre és egy motorra van szükség, mely oldalirányba mozgatja a kapunkat.