Wifi kamerák, okoskamerák

A Wifis kamerák egyszerűen telepíthetőek, használatukhoz elérhető Wifi kapcsolatra, okostelefonra, és a legtöbb típus esetében áramellátásra van szükség. HD vagy FullHD felbontású képüket távolról, applikáción keresztül láthatjuk.


16termék

Egy mozgatható beltéri wifis éjjellátó IP kamera, amit könnyen felszerelhet, nincs szükség szakemberre. A kamera a képmegjelenítés mellett a beépített mikrofon is rendelkezik

Raktáron: 2 db
28 990 Ft
 
16termék

Telefonos applikáció a távoli eléréshez

Az összes típus ingyenesen letölthető applikációval rendelkezik, ezek Android és iOS rendszerrel is kompatibilisek. Az app a kamerának a "központi egysége" ugyanis itt érhető el az élőkép, itt kezelhetőek és nézhetőek vissza a rögzített felvételek, és itt található a kamerára vonatkozó összes beállítás. Az applikációk általában angol nyelvű menüvel rendelkeznek, kezelésük ettől függetlenül egyszerű, de beállításukhoz segítségképp szolgálnak a magyar nyelvű használati útmutatók.

Forgatható és fix kamerák

Kínálatunkban elérhetőek hagyományos fix kamerák és PTZ kamerák. A PTZ, azaz forgatható kamerák képesek automatikusan, vagy távolról vezérelve többirányú mozgást végezni, az irányítás az applikáción keresztül történik, ezzel szemben a fix kamerák irányát csak a felszerelés során lehet változtatni.

Számos pluszfunkció

A kategóriában található kamerák többféle funkcióval rendelkeznek - az összes beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, így rögzítés esetén több felvétel fér ez a behelyezett SD kártyán. Megtalálhatóak a mozgáskövető funkcióval rendelkező típusok is, ezek a forgási irányukban követik a kamera előtt mozgó személyt. Bizonyos típusok kétirányú hangkapcsolattal rendelkeznek, így hallhatja a készülék közelében elhangzottakat (ezeket rögzíti is), és beszélhet is úgy, hogy a kameránál hallják a hangot.