Álkamerák

Álkamera Kültéri és beltéri felhasználásra villogó vörös ledekkel tökéletes hasonmása az eredeti kameráknak. Olcsó ár magas minőség egyszerű telepítés

Álkamerák kategóriánkban vásárlóink számára bemutatunk és eladásra kínálunk a felhasználók számára még kamu kamera néven ismert termékeinket. Az álkamerák elemről működnek más tápellátást nem igényelnek egyszerűen is gyorsan telepíthetőek.

Nézet:
Sorrend:

Amennyiben nem szeretnénk több tízezer forintba kerülő drága kamerákra költeni, de szeretnénk minimális védelmet biztosítani lakásunknak, nyaralónknak, boltunknak és üzletünknek. Megoldást nyújthat az Ön számára oldalunkon megtalálható olcsó álkameráink.

A készülékek megtévesztésig hasonlítanak az eredeti kamerákra így felszerelést követően távol tarthatják a rossz szándékkal érkező személyeket egyszerűen telepíthető és érhető el vele a kívánt elrettentő hatás.

Forma alapján választhatunk dome félkör kialakításút villogó ledekkel valamint infraled világítást utánzó kamerautánzatot is. A napelemes kivitelbe rakhatunk tölthető elemeket ami hosszú hónapokig biztosítja az áramellátást a ledeknek.