Álkamerák

Álkamera kültéri és beltéri felhasználásra villogó piros ledekkel, tökéletes hasonmása az eredeti kameráknak. Alacsony ár, magas minőség, egyszerű telepítés.

Álkamerák kategóriánkban Vásárlóink számára bemutatunk, és eladásra kínálunk a felhasználók számára kamu kamera néven ismert termékeinket. Az álkamerák elemmel működnek, más tápellátást nem igényelnek, egyszerűen és gyorsan telepíthetőek.


8termék 18
8termék 18

Amennyiben nem szeretne drága kamerákra költeni, de szeretne minimális védelmet biztosítani lakásának, nyaralójának, boltjának, megoldást nyújthatnak az oldalunkon megtalálható olcsó álkameráink.

A készülékek megtévesztésig hasonlítanak az eredeti kamerákra, így felszerelést követően távol tarthatják a rossz szándékkal érkező személyeket - egyszerűen telepíthető, és érhető el vele a kívánt elrettentő hatás.

Forma alapján választhat dome félkör kialakításút villogó ledekkel, valamint infraled világítást utánzó kamerát is. A napelemes kivitelbe rakhat tölthető elemeket ami hosszú hónapokig biztosítja az áramellátást a ledeknek.