Biztonsági kamera rendszer, kültéri és beltéri komplett szett webáruház

Boltunk 1078 Budapest VII. ker. István utca 41-43 szán alatt található. Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA! 

KAPCSOLAT: Tel 061 794-3775 Email: orkodowebaruhaz@gmail.com

Kiemelt ajánlataink

A kamera rendszerek szabadon alakíthatóak, tartalmukban változtathatóak a vásárlók igényeinek megfelelően variálható kamerákkal. Oldalunkon komplett, készreszerelt FullHD felbontású biztonsági megfigyelő kamera rendszer összeállításokat, konfigurációkat találhat. Elképzelésének megfelelően választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb biztonsági rendszert.

Általános információk a kamerarendszerekről: Egy komplett kamerás rendszer tartalmaz asztali DVR rögzítőt, vagy DVR kártyát, megfelelő számú kamerát, az ezekhez szükséges tápegységet, illetve szerelt video-és tápkábelt. Amit nem tartalmaznak a kamerás rendszer csomagok: A DVR-ben nincs beépített merevlemez (HDD).

Kamera szett csomagok Vásárlóink igényeinek megfelelően kedvező áron a minőséget előtérbe helyezve kerültek összeállításra

Az AHD és IP kamera rendszerek megoldást jelentenek lakások, nyaralók, irodák, telephelyek megfigyelésére. A kamerák éjjellátó funkcióval rendelkeznek, így az éjszaka folyamán történt eseményekről sem fog lemaradni! Interneten keresztül mobiltelefonján a világ bármely pontján figyelheti az élőképet, vagy visszanézheti a felvételeket az applikáció segítségével.

Kérem írja meg elképzelését, és mi kérésének megfelelően megtervezzük videokamerás megfigyelő rendszerét Egyszerűen telepíthető, megbízható minőség

Nem kell aggódni, ugyanis az általunk összeállított kamera rendszereket telepítésre előkészítve küldjük, Önnek csak csatlakoztatnia kell a kamerákat a rögzítőhöz, a használati útmutatóink által könnyedén beállíthatók szerelhetők. 2 és 5 Megapixeles biztonsági kamerarendszerek kompletten: AHD DVR/NVR rögzítővel, szerelt videó-tápkábelekkel és kameratápokkal.

Webáruházunkban az alábbi termékeket is megtalálja kérem keresse a kategóriáknál!

  • Kamerák, komplett kamera rendszerek, szettek, kültéri és beltéri éjjellátó, infra megvilágító térfigyelő biztonsági kamerarendszerek széles választékban készletről megvásárolhatóak.
  • Webáruházunkban Videó kamerás kaputelefonok, AHD és IP kamerák, DVR, NVR, HIBRID asztali rogzítők széles választékban kínáljuk régi és új ügyfeleinknek.
  • Wifi kamerák és komplett rendszerek, személyvédelmi kutyariasztók, autoelektronikai autós kamerák, riasztóberendezések, sorompók kapunyitó rendszerek, endoszkóp kamerák magán és céges vásárlók számára.
  •  biztonságtechnikai kiegészítők, UTP Video Balun csatlakozók, szerelt video- és tápkábelek széles választékban.