INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
4
9
0
Fizetési megoldás

Audio video kaputelefonok, csengők

Főkategória >Audio video kaputelefonok, csengők

Az audio video kaputelefonok olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik az érkező látogatók azonosítását és a bejutás irányítását. Ez a rendszer egy csengőt és egy kaputelefonos készüléket (ami gyakran egy LCD kijelzőt is tartalmaz) foglal magában. Amikor a csengő megszólal, a készülék bekapcsol és megjeleníti a látogatót. A felhasználó elfogadhatja vagy elutasíthatja a kérést a bejutás előtt, amely lehetővé teszi az elérendő biztonság elérését.

Az audio video kaputelefonok lehetővé teszik az olyan további funkciók használatát is, mint a videó megfigyelés, a digitális zár használata, és még sok más. A jelenleg elérhető audio video kaputelefonok többféle fajta csengőt és készüléket kínálnak, amelyek különböző és egyedi konfigurációt kínálnak, hogy megfeleljenek a felhasználók különböző igényeinek. Összefoglalva, az audio video kaputelefonok az egyik legjobb megoldás a digitális biztonság eléréséhez és biztosításához.
Egy és többlakásos kivitel

Megtalálhatóak egy beltéri és egy kültéri, esetleg két beltéri és egy kültéri egységből álló szettek, ezek egy lakáshoz alkalmasak. A két beltéri egységgel rendelkező szetteknél lehetőség van intercom funkcióra, azaz úgy lehet a két beltéri egység között kommunikálni, hogy a kültéri egység használaton kívül van.

Kapunyitás a lakásból

Audio és videó kaputelefonjaink elengedhetetlen funkciója a kapunyitás, így nem csak azonosítható a csengőnél álló személy, hanem egyetlen gombnyomással be is lehet engedni.

Proxy kártyás belépés

Az RFID olvasóval rendelkező szettek lehetővé teszik a zárnyitást a tartozék tagekkel, csak hozzá kell érinteni az olvasóhoz, és már nyílik is a kapu!

Audio Video Kaputelefonok és Csengők – Minden, amit tudni érdemes a legújabb technológiákról

Kaputelefonok és csengők napjainkban már nem csak a biztonságunkat szolgálják, hanem a kényelmünket is. Audio video kaputelefonok és csengők széles választékában lehetőség nyílik arra, hogy minden igénynek és stílusnak megfelelő eszközt találjunk. Ebben a kategória leírásban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy könnyedén választhass a különböző audio video kaputelefonok és csengők közül.

1. Miért válassz audio video kaputelefonokat és csengőket?

Az audio video kaputelefonok és csengők számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos eszközökhöz képest. Ezek a modern eszközök képesek hang- és képi kommunikációra, valamint a látogatók azonosítására és a biztonság növelésére.

1.1 Kényelem és egyszerű használat

Az audio video kaputelefonok lehetővé teszik, hogy távolról is láthasd és hallhasd a látogatókat, így könnyedén dönthetsz arról, hogy beengeded-e őket.

2. Milyen típusú audio video kaputelefonok és csengők léteznek?

A piacon számos különböző típusú audio video kaputelefon és csengő közül válogathatsz. Fontos, hogy olyan eszközt válassz, ami megfelel az igényeidnek és a lakásodnak vagy irodádnak.

2.1 Vezetékes és vezeték nélküli kaputelefonok

A vezetékes kaputelefonok kábeleken keresztül kommunikálnak a beltéri és a kültéri egységgel, míg a vezeték nélküli eszközök rádiófrekvenciás jeleken keresztül működnek.

2.2 IP kaputelefonok és csengők

Az IP kaputelefonok és csengők lehetővé teszik, hogy a hálózaton keresztül kommunikálj és távolról is hozzáférj a kaputelefon funkcióihoz, például a kamera képéhez vagy a beszélgetéshez.

3. Milyen további funkciókra érdemes figyelni?

Az audio video kaputelefonok és csengők között számos extra funkcióval rendelkező eszköz közül válogathatsz. Fontos, hogy figyelembe vedd azokat a jellemzőket, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek és a körülményeidnek.

 

3.1 Éjjellátó kamera

Az éjjellátó kamerával felszerelt audio video kaputelefonok lehetővé teszik, hogy sötétben is könnyen azonosíthasd a látogatókat, így még jobban növelve a biztonságodat.

3.2 Mozgásérzékelés

A mozgásérzékelő funkcióval rendelkező kaputelefonok és csengők képesek értesítést küldeni, ha valaki megközelíti a bejáratot, még mielőtt csengetne. Ezáltal előre felkészülhetsz a látogatók érkezésére.

3.3 Zárnyitó funkció

Néhány audio video kaputelefon és csengő zárnyitó funkcióval is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri egységről vagy akár távolról is kinyisd az ajtót a látogatók számára.

4. Milyen árkategóriákban kaphatók az audio video kaputelefonok és csengők?

A különböző típusú és funkciójú audio video kaputelefonok és csengők széles ársávban érhetők el. Fontos, hogy megtaláld az igényeidnek és a költségvetésednek megfelelő eszközt.

4.1 Alacsony árkategória

Az alacsony árkategóriában találhatsz egyszerűbb audio video kaputelefonokat és csengőket, amelyek alapvető funkciókat biztosítanak, mint például hang- és képi kommunikáció.

4.2 Középkategória

A középkategóriás audio video kaputelefonok és csengők általában több funkcióval és jobb minőségű kamerával rendelkeznek, mint az alacsony árkategóriás termékek.

4.3 Magas árkategória

A magas árkategóriában található audio video kaputelefonok és csengők gyakran prémium minőségű anyagokból készülnek, és számos további funkcióval rendelkeznek, mint például éjjellátó kamera, mozgásérzékelés vagy zárnyitó funkció.

Audio video kaputelefonok, csengők

Webáruház készítés