AHD kamera rendszerek

AHD kamera rendszerek nagyfelbontású kamerákkal előreszerelt kábelekkel, csatlakozókkal 12V kameratáppal

A jelenlegi műszaki és biztonságtechnikai fejlődést követve, a termékeink között megtalálhatóak az analóg HD felvételre alkalmas rendszerek. Az AHD kamerarendszerek élesebb képet adnak vissza a már megszokott, hagyományos, elavult kamerarendszerekhez képest. A szinte már "tűéles" kép lehetőséget nyújt arra, hogy a házunk körül settenkedő emberekről részletesebb azonosításra alkalmas felvétel készüljön.

Egyszerűen és könnyen szerelhető rendszerek


Szettjeink úgy lettek kialakítva, hogy minden elemet tartalmaz, amire szükség van egy kamerarendszer működtetéséhez, kivéve a háttértárolót, amit a rögzíteni kívánt napok, és a kamerák számának figyelembevételével érdemes kiválasztani - ebben segítséget nyújtunk! Egyes szetteket akár szerszám nélkül is össze lehet állítani, a magasabb felbontású rendszerek minimális szereléssel telepíthetőek, amihez útmutatót, és tanácsot is adunk. Ezek szerelése könnyen elsajátítható, mindössze pár sorkapocs és vezeték csatlakoztatását jelenti, amihez egy csavarhúzó, és egy kés is elegendő. A készülékekhez tartozó magyar nyelvű leírások megtalálhatóak az oldalunkon a termékek adatlapjainak legalján.

Technikai segítség


Ha bármilyen kérdése adódna keresse munkatársainkat, akik szívesen segítenek a rendeléssel kapcsolatban, és technikai kérdésekben is!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben hétköznapokon: 10:00-18:00-ig, fordulhat hozzánk e-mailben, telefonon és chaten is a weboldalunkon keresztül.

Rögzítők - minden ami DVR, NVR, XVR, Hybrid


Rögzítők folyamatosan 0-24-ben üzemelnek. A felvételek ütemezése kívánság szerint állítható folyamatosra, vagy mozgáskor való rögzítésre is - ekkor a rendszer folyamatosan figyel, és csak akkor rögzít a háttértárolóra, ha valami mozgás történik az adott helyszínen, ezáltal sokkal nagyobb időköz amit rögzíteni tud. Kameráink képét és felvételeit folyamatosan elérhetjük távolról mobiltelefonnal, számítógéppel.

Biztonsági kamerák kiváló minőségben


Kameráink több nagy márkanév családjába tartoznak, amik hosszú múlttal és megbízhatósággal bírnak. 2 megapixeltől akár 8 megapixeles felbontással is rendelkeznek. Éjjel rövidebb, 20 méter, vagy akár hosszabb távon 40-80 métert is ellátnak (típustól függ). A beépített fényérzékelő észleli hogy sötét van, és bekapcsolja az infraledeket, így láthatóvá válik az előtte lévő személy, vagy tárgy. Az infraledek fénye nem világít, szabad szemmel csupán némi pirosas izzás látható.