Üdvözöljük biztonsági kamera rendszer, kültéri és beltéri komplett szett webáruházunkban!

Boltunk 1078 Budapest VII. ker. István utca 41-43 szám alatt található. Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA! 

KAPCSOLAT: Tel 061 794-3775 Email: orkodowebaruhaz@gmail.com

AHD kamera rendszerek

AHD kamera rendszerek HD felbontású kamerákkal méretre készített kábelekkel, csatlakozókkal 12V kameratáppal

A jelenlegi műszaki és biztonságtechnikai fejlődést követve, a termékpalettánkon megtalálhatóak az analóg HD felvételre alkalmas rendszerek. Az AHD kamerarendszerek élesebb képet adnak vissza a már megszokott, hagyományos, elavult kamerarendszerekhez képest. A szinte már "tűéles" kép lehetőséget nyújt arra, hogy a házunk körül settenkedő emberekről részletesebb azonosításra alkalmas felvétel készüljön.


 

Mit is jelent az AHD a megfigyelőrendszerek világában?

Analóg HD ami azt jelenti a felhasználók leegyszerűsített nyelvén, hogy a régi analóg (koax kábelen) kiépített kamera modern változata. Sok vállalkozás és magánszemély vásárolt 15-25 évvel ezelőtt kamerarendszert méregdrága VHS kazettára rögzítőt, vagy alacsonyfelbontású DVR rögzítőt a 380-580tv felbontású színes vagy még fekete-fehér kameráihoz. A telepítés során a szerelők az RG59U típusú koaxikális kábelt alkalmazták, ami mellé be húztak egy tápkábelt is ez biztosította a képátvitelt és a tápellátást a rendszerünknek.

Fejlődött a technológia és az elvárások is magasabb szintre léptek

Ami 15-25 éve még csúcs technológia volt az a mai világban már értékelhetetlen és az igényeket nem kielégítő azonosításra sokszor alkalmatlan haszontalan termékké vált az idő múlásával. mint a Commodore 64 számítógép és a jelenlegi fejlesztéseknek megfelelő I7-es konfiguráció.

A mérnökök megoldották ezt a problémát az AHD rendszerekkel

Az analóg HD rendszerekkel lehetővé vált a régit modernizálni és elérni azt a felbontási tartományt, amit korábban csak az IP alapú kamerák tudtak biztosítani. Nincs szükségünk kábelcserére a beépített régi rendszereinknél alkalmazott koaxkábel RG9U tökéletesen alkalmas a 1080P FullHD felbontású képátvitelre is. Csak cseréljük le a kamerákat és üzemeljük be az új DVR rögzítőnket.  A tápellátás maradt a régi bevált 12V, valamint a csatlakozási pontok a biztonságtechnikában rendszeresített BNC sem változott.