INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
7
0
6
Fizetési megoldás

AHD kamera rendszerek

Főkategória >AHD kamera rendszerek

AHD kamera rendszerek nagyfelbontású kamerákkal előreszerelt kábelekkel, csatlakozókkal 12V kameratáppal

A jelenlegi műszaki és biztonságtechnikai fejlődést követve, a termékeink között megtalálhatóak az analóg HD felvételre alkalmas rendszerek. Az AHD kamerarendszerek élesebb képet adnak vissza a már megszokott, hagyományos, elavult kamerarendszerekhez képest. A szinte már "tűéles" kép lehetőséget nyújt arra, hogy a házunk körül settenkedő emberekről részletesebb azonosításra alkalmas felvétel készüljön.


14 új
18 termék
1 kamerás rendszercsomag
12 új
18 termék
2 kamerás rendszercsomag
13 új
18 termék
3 kamerás rendszercsomag
14 új
18 termék
4 kamerás rendszercsomag
8 új
10 termék
5 kamerás rendszercsomag
8 új
10 termék
6 kamerás rendszercsomag
8 új
10 termék
7 kamerás rendszercsomag
9 új
10 termék
8 kamerás rendszercsomag
4 új
4 termék
9 kamerás rendszercsomag
4 új
4 termék
10 kamerás rendszercsomag
4 új
4 termék
11 kamerás rendszercsomag
4 új
4 termék
12 kamerás rendszercsomag
4 új
4 termék
13 kamerás rendszercsomag
4 új
4 termék
14 kamerás rendszercsomag
4 új
4 termék
15 kamerás rendszercsomag
4 új
4 termék
16 kamerás rendszercsomag


Egyszerűen és könnyen szerelhető rendszerek


Szettjeink úgy lettek kialakítva, hogy minden elemet tartalmaz, amire szükség van egy kamerarendszer működtetéséhez, kivéve a háttértárolót, amit a rögzíteni kívánt napok, és a kamerák számának figyelembevételével érdemes kiválasztani - ebben segítséget nyújtunk! A szettek minimális szereléssel telepíthetőek, amihez útmutatót, és tanácsot is adunk. Ezek szerelése könnyen elsajátítható, mindössze pár sorkapocs és vezeték csatlakoztatását jelenti, amihez egy csavarhúzó, és egy kés is elegendő. A készülékekhez tartozó magyar nyelvű leírások megtalálhatóak az oldalunkon a termékek adatlapjainak legalján.

Technikai segítség

Ha bármilyen kérdése adódna keresse munkatársainkat, akik szívesen segítenek a rendeléssel kapcsolatban, és technikai kérdésekben is!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben hétköznapokon: 10:00-18:00-ig, fordulhat hozzánk e-mailben, telefonon és chaten is a weboldalunkon keresztül.

Rögzítők - minden ami DVR, NVR, XVR, Hybrid

Rögzítők folyamatosan 0-24-ben üzemelnek. A felvételek ütemezése kívánság szerint állítható folyamatosra, vagy mozgáskor való rögzítésre is - ekkor a rendszer folyamatosan figyel, és csak akkor rögzít a háttértárolóra, ha valami mozgás történik az adott helyszínen, ezáltal sokkal nagyobb időköz amit rögzíteni tud. Kameráink képét és felvételeit folyamatosan elérhetjük távolról mobiltelefonnal, számítógéppel.

Biztonsági kamerák kiváló minőségben

Kameráink több nagy márkanév családjába tartoznak, amik hosszú múlttal és megbízhatósággal bírnak. 2 megapixeltől akár 8 megapixeles felbontással is rendelkeznek. Éjjel rövidebb, 20 méter, vagy akár hosszabb távon 40-80 métert is ellátnak (típustól függ). A beépített fényérzékelő észleli hogy sötét van, és bekapcsolja az infraledeket, így láthatóvá válik az előtte lévő személy, vagy tárgy. Az infraledek fénye nem világít, szabad szemmel csupán némi pirosas izzás látható.

Élvezze a nyugalom és a biztonságérzet előnyeit

Az AHD kamerarendszerekkel nem csak a saját otthona biztonságát növelheti, hanem vállalkozása vagy irodája területén is nyugodt szívvel használhatja ezeket a rendszereket. Biztonságos és megbízható technológiánk révén, az AHD kamerarendszerek segítségével a vagyonvédelem és a térfigyelés is könnyedén megoldható. Kameráink éjjel-nappal őrködnek, és bármilyen érzékelés esetén azonnal riasztást küldenek, így azonnali intézkedést tehet.

Szabványos és testreszabott megoldások

A kamerarendszereink széles választéka biztosítja, hogy minden igényre találjon megfelelő megoldást. Az alap szettjeink mellett lehetőséget kínálunk a rendszerek testreszabására, így akár speciális igényeket is kielégíthetünk. A különböző típusú kamerák és rögzítők kombinálásával a lehető legjobb megoldást választhatja ki az Ön számára fontos területek megfigyelésére.

Hosszútávú garancia és karbantartás

Mivel a kamerarendszerek megbízhatósága és hosszú élettartama kiemelkedő fontosságú, a termékeinkre általában 2-3 év garanciát biztosítunk. Emellett karbantartási szolgáltatásaink segítségével rendszeresen ellenőrizheti és karbantartathatja kamerarendszerét, hogy mindig a legjobb működési állapotban legyen.

Válassza ki a megfelelő kiegészítőket

A kamerarendszerek további kiegészítőkkel is bővíthetők, mint például külső riasztók, mozgásérzékelők vagy akár intelligens videóelemző szoftverek. Ezek a kiegészítők tovább növelik a rendszer hatékonyságát és rugalmasságát, lehetővé téve a különböző helyzetekre és igényekre való alkalmazkodást.

Fedezze fel a lehetőségeket, és növelje a biztonságát még ma az AHD kamerarendszerekkel! Látogasson el weboldalunkra, és válassza ki a legjobb megoldást otthona vagy vállalkozása számára!

Webáruház készítés