INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
6
9
9
Fizetési megoldás

Biztonságtechnikai kábelek, csatlakozók, tápegységek, kiegészítők

Főkategória >Biztonságtechnikai kábelek, csatlakozók, tápegységek, kiegészítők

Biztonságtechnikai Szerelési Anyagok - Minden, Amire Szüksége Van a Kamerarendszer Kiépítéséhez

Ebben a kategóriában, a biztonságtechnikai szerelési anyagoknál, mindent megtalál, amire a biztonsági rendszerek professzionális telepítéséhez szüksége lehet. Ez magában foglalja a kameratápokat, az UTP Balunt, a kamera BNC-RCA csatlakozókat, a kamera tápcsatlakozókat, a szerelt video- és tápkábeleket, valamint a kamerarendszer kiépítéséhez szükséges egyéb kiegészítő elemeket és tartozékokat.


4 új
11 termék
Elemek, akkumulátorok
3 új
6 termék
Kábelek
2 új
7 termék
Csatlakozók, átalakítók
2 új
3 termék
Szerelőaljzat, kötődoboz
6 új
9 termék
Egyéb kiegészítők


Kameratápok és UTP Balun - Egyenlő Teljesítmény és Kiváló Minőségű Adatátvitel

A kameratáp és az UTP Balun két alapvető eszköz, amelyek biztosítják a biztonsági kamerák stabil és hatékony működését. Ezek az eszközök biztosítják a megfelelő energiaellátást és a kiváló minőségű adatátvitelt, ami létfontosságú a jó minőségű videofelvételekhez.

Kamera BNC-RCA Csatlakozók és Kamera Tápcsatlakozók - Egyszerű és Megbízható Telepítés

A kamera BNC-RCA csatlakozók és a kamera tápcsatlakozók megbízható és könnyen kezelhető megoldást kínálnak a biztonsági kamerák telepítéséhez. Ezek a termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy biztosítsák a rendszer hosszú élettartamát.

Szerelt Video- és Tápkábelek - Hatékony Áramellátás és Adatátvitel

A szerelt video- és tápkábelek biztosítják a biztonsági kamerák megfelelő áramellátását és a videoadatok zökkenőmentes átvitelét. Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek a modern kamerarendszerek kiépítéséhez.

További Kiegészítők - Merevlemezek, Memóriakártyák és További Tartozékok

Webáruházunkban továbbá megtalálja a kamerarendszer kiépítéséhez szükséges további kiegészítőket is, mint a memóriakártyák (SD kártya, MicroSD), a Duracell elemek, az akkumulátorok, a HDMI kábelek, a HDD, Winchester, merevlemezek és vinyók. Mindezek mellett megtalál hatók a "kamerával megfigyelt terület" táblák, amelyek segítségével megjelölheti a kamerákkal figyelt területeket, tovább növelve ezzel a biztonságot.

Minőség és Megbízhatóság - A Biztonságtechnikai Szerelési Anyagok Jellemzői

Mindegyik termékünket gondosan válogattuk ki, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek. Akár kameratápra, UTP Balunra, BNC-RCA csatlakozóra, tápcsatlakozóra, szerelt video- és tápkábelre vagy bármely más biztonságtechnikai szerelési anyagra van szüksége, biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget kapja.

Biztonságtechnikai Szerelési Anyagok - A Professzionális Telepítés Alapjai

Vásároljon a biztonságtechnikai szerelési anyagok széles kínálatából, és élvezze a kamerarendszerének hosszú távú, megbízható működését. Kínálatunkban minden megtalálható, amire szüksége lehet a kamerarendszer kiépítéséhez és fenntartásához, mindezt versenyképes áron.

kamera rendszerek kábelek csatlakozók

Webáruház készítés