INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
4
9
3
Fizetési megoldás

Elemek, akkumulátorok


Akkumulátorok és Elemek: A Honnor, DIAMEC és Duracell Minőségi Termékei

 

Fedezze fel kiváló minőségű Honnor és DIAMEC akkumulátorok valamint Duracell elemek széles választékát webáruházunkban. Kínálatunkban megtalálhatóak a Honnor HS12-5 és HS12-7 riasztó akkumulátorok, amelyek 12V 5AH és 12V 7AH kapacitásúak. Ezek a termékek nem csupán riasztórendszerhez, de játékokhoz is kiválóan alkalmazhatóak, így biztosítva a hosszantartó és megbízható működést.Sorrend:

Emellett kínálatunkban szerepelnek a DIAMEC 4.5 Ah és 7 Ah 12V zselés akkumulátorai is, melyek rendkívül tartósak és biztonságosak, ideálisak olyan eszközök számára, amelyek magas áramellátási igényekkel rendelkeznek.

 

Ne feledje, hogy az áramellátás nemcsak az akkumulátorokról szól. Webáruházunkban megtalálható a 9V-os Duracell elem, valamint a AA Duracell ceruza elem, amelyek hosszú élettartamukkal és megbízható teljesítményükkel garantálják, hogy készülékei mindig működőképesek maradnak.

 

Hosszú Élettartamú Akkumulátorok és Elemek a Honnor, DIAMEC és Duracell Termékskálájából

 

A webáruházunkban kínált Honnor, DIAMEC és Duracell akkumulátorok és elemek kiemelkedő minőséget és tartósságot biztosítanak. Az 5AH és 7AH kapacitású Honnor HS12 riasztó akkumulátorok, valamint a 4.5 Ah és 7 Ah 12V DIAMEC zselés akkumulátorok megfelelnek a legmagasabb áramellátási követelményeknek.

Ezek mellett a 9V Duracell elem és a AA Duracell ceruza elem is elérhető, amelyeket a legkülönbözőbb eszközök, például távirányítók, órák és sok más áramot igénylő készülék működtetésére ajánlunk. Vásároljon nálunk, és garantáltan megbízható és tartós energiaellátást kap készülékeihez!


Webáruház készítés