Wifi kamerarendszerek

A wifi kamerarendszerek lehetővé teszik, hogy olyan helyeket is megfigyelhessünk, ahova a kábelek behúzása gondot okoz, viszont a kamerák áramellátását meg lehet oldani. Az IP technológián alapuló rendszer lehetővé teszi, hogy hálózati kapcsolattartással a rögzítő wifin keresztül kommunikáljon a kamerákkal. A hatótávolságának köszönhetően egy átlag családi ház bekamerázható ezzel a technológiával.

 


4termék 14
4termék 14

Egyszerűen szerelhető wifi rendszerek

A wifis kamerarendszerek úgy lettek összeállítva, hogy minden elemet tartalmaznak amire szükség van a működéséhez, egyedül a háttértárolót kell külön megvásárolni a rögzíteni kívánt kép minőségének, a kamerák mennyiségének illetve a rögzíteni kívánt idő figyelembevételével. Telepítése szakember nélkül is megoldható, ugyanis a kamerák már társítva a rögzítőegységgel.

Biztonsági kamerák kiváló minőségben


Wifi szettjeinkben általában 2 megapixeles kamerák találhatóak, éjjel rövidebb, 10 méter, vagy akár hosszabb távon 30-40 métert is ellátnak (típustól függ). A beépített fényérzékelő észleli hogy sötét van, és bekapcsolja az infraledeket, így láthatóvá válik az előtte lévő személy, vagy tárgy. Az infraledek fénye nem világít, szabad szemmel csupán némi pirosas izzás látható.

 

Technikai segítség


Ha bármilyen kérdése adódna keresse munkatársainkat, akik szívesen segítenek a rendeléssel kapcsolatban, és technikai kérdésekben is!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben hétköznapokon: 10:00-18:00-ig, fordulhat hozzánk e-mailben, telefonon és chaten is a weboldalunkon keresztül.