INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
4
9
0
Fizetési megoldás

Wifi kamerarendszerek

Főkategória >Wifi kamerarendszerek

A wifi kamerarendszerek lehetővé teszik, hogy olyan helyeket is megfigyelhessünk, ahova a kábelek behúzása gondot okoz, viszont a kamerák áramellátását meg lehet oldani. Az IP technológián alapuló rendszer lehetővé teszi, hogy hálózati kapcsolattartással a rögzítő wifin keresztül kommunikáljon a kamerákkal. A hatótávolságának köszönhetően egy átlag családi ház bekamerázható ezzel a technológiával.

 Sorrend:

Egyszerűen szerelhető wifi rendszerek

A wifis kamerarendszerek úgy lettek összeállítva, hogy minden elemet tartalmaznak amire szükség van a működéséhez, egyedül a háttértárolót kell külön megvásárolni a rögzíteni kívánt kép minőségének, a kamerák mennyiségének illetve a rögzíteni kívánt idő figyelembevételével. Telepítése szakember nélkül is megoldható, ugyanis a kamerák már társítva a rögzítőegységgel.

Biztonsági kamerák kiváló minőségben


Wifi szettjeinkben általában 2 megapixeles kamerák találhatóak, éjjel rövidebb, 10 méter, vagy akár hosszabb távon 30-40 métert is ellátnak (típustól függ). A beépített fényérzékelő észleli hogy sötét van, és bekapcsolja az infraledeket, így láthatóvá válik az előtte lévő személy, vagy tárgy. Az infraledek fénye nem világít, szabad szemmel csupán némi pirosas izzás látható.

Vezeték nélküli biztonság: kiváló minőségű WiFi kamerarendszerek minden igényre

Fedezd fel széles választékunkat különböző márkájú és típusú WiFi kamerarendszerekből, amelyek tökéletesen megfelelnek mind az otthoni, mind a vállalati biztonsági igényeknek.

Újdonságok a WiFi kamerarendszerek világában: a legújabb termékek egy helyen

Ismerd meg a legfrissebb WiFi kamera újdonságokat és innovációkat, amelyek a legmodernebb technológiát és az egyre növekvő biztonsági igényeket ötvözik.

Otthoni és vállalati megoldások: WiFi kamerarendszerek a teljes védelemért

Válogass a legjobb WiFi kamerarendszerek közül, amelyek kifejezetten az otthoni és vállalati felhasználók számára készültek, és garantálják a teljes védelmet és nyugalmat.

Könnyen telepíthető, megbízható és okos: felfedezd a WiFi kamerarendszereinket

Ismerd meg a könnyen telepíthető, megbízható és okos WiFi kamerarendszereinket, amelyek a legkülönbözőbb környezetekben és helyzetekben is teljesítenek.

Válassz a legjobb WiFi kamerarendszerek közül: lenyűgöző választék és remek árak

Böngéssz a legjobb WiFi kamerarendszerek között, és találd meg a tökéletes megoldást a legkedvezőbb áron, legyen szó otthonról, irodáról vagy nagyobb területekről.

Mindig a helyszínen: okostelefonnal vezérelhető WiFi kamerarendszerek

Fedezd fel az okostelefonnal vezérelhető WiFi kamerarendszereket, amelyek lehetővé teszik a távoli elérés és az értesítések fogadása, hogy mindig képben legyél.

Biztonság és nyugalom egy dobozban: megfizethető, prémium WiFi kamera csomagok

Válogass a megfizethető, prémium minőségű WiFi kamera csomagok közül, amelyek tökéletesen illeszkednek a biztonsági igényeidhez és költségvetésedhez.

Gondtalan védelem: éjjellátó és mozgásérzékelős WiFi kamerarendszerek

Válassz éjjellátó és mozgásérzékelős WiFi kamerarendszereink közül, amelyek garantálják a gondtalan védelmet és a pontos riasztásokat a legkritikusabb helyzetekben is.

Soha többé kábelek: vezeték nélküli kamerarendszerek a zökkenőmentes biztonságért

Ismerd meg a vezeték nélküli kamerarendszereinket, amelyek egyszerű telepítést és zökkenőmentes biztonságot kínálnak a kábelek által okozott kellemetlenségek nélkül.

A teljes kontroll a kezedben: WiFi kamerarendszerek az okosotthonokhoz

Fedezd fel az okosotthonokhoz tervezett WiFi kamerarendszereinket, amelyek lehetővé teszik a teljes kontrollt és integrációt az intelligens eszközökkel a biztonság és a kényelem érdekében.

Technikai segítség


Ha bármilyen kérdése adódna keresse munkatársainkat, akik szívesen segítenek a rendeléssel kapcsolatban, és technikai kérdésekben is! Elérhetőek vagyunk munkaidőben hétköznapokon: 10:00-18:00-ig, fordulhat hozzánk e-mailben, telefonon és chaten is a weboldalunkon keresztül.


Webáruház készítés