INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
7
0
3
Fizetési megoldás

Biztonsági kamerák

Főkategória >Biztonsági kamerák

Kamerak.eu - AHD, IP és WiFi vezeték nélküli biztonsági kamerák, valamint álkamerák széles választéka

Fedezze fel a Kamerak.eu választékát kiváló minőségű AHD, IP és WiFi vezeték nélküli biztonsági kamerák, valamint álkamerák terén! Legyen biztonságban a legújabb technológiával és stílusos designnal, a legjobb áron. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg a tökéletes megoldást otthonához, irodájához vagy üzlethelyiségéhez. Szakértői tanácsokkal és kedvező árakkal segítünk Önnek a legjobb választás megtételében. Látogasson el weboldalunkra és rendeljen még ma!

 

 


9 új
16 termék
Kültéri - beltéri kamerák
4 új
6 termék
IP kamerák
14 új
23 termék
Wifi kamerák, okoskamerák
10 új
22 termék
Álkamerák


Alkalmazási területek fedezze fel a legjobb megoldásokat otthonába és vállalkozásába

A biztonsági kamerák funkciójuk szerint védik azokat a területeket, tárgyakat, helyeket amiket megfigyelni szeretnénk. Az élet sok területén alkalmazhatjuk otthonunk védelmében - az AHD, vagy IP kamerát egy rendszer részeként, vagy az önállóan is működő wifis kamerát. Üzlethelyiségekben szerelhet rendszereket, vagy útközben használhat autós kamerát aminek felvételeit később a rendőrségnek is át tud adni.

A biztonsági kamerák alkalmazási területei számos lehetőséget kínálnak otthonok, irodák és közterületek védelmére. Ismerje meg a legnépszerűbb és hatékonyabb technológiákat, mint az IP-kamerák, analóg kamerák és vezeték nélküli kamerák, valamint azok előnyeit és hátrányait. Fedezze fel, hogyan használhatja a különböző típusú biztonsági kamerákat lakó- és kereskedelmi épületekben, raktárakban, parkolókban és közterületeken a megfelelő védelem érdekében. Tanulja meg, hogyan válassza ki az ideális rendszert a különböző igények és költségvetési korlátok figyelembevételével. A biztonsági kamerák alkalmazási területeinek ismeretében biztos lehet benne, hogy megvédi értékeit és szeretteit.

 

Kialakításuk

A hagyományos értelemben vett biztonsági kamerák lehetnek cső (Bullet) vagy dome (Turret) kialakításúak. A dome formát elsősorban beltéren használják, mert közel van a fal síkjához, így szűkebb helységekben látóteret nyer a cső formához képest, de csak 2 síkon pozícionálható, míg a csőkamerákat inkább kültéren használják, ott a csuklónak köszönhetően könnyebben forgatható a kívánt irányba. A többi kamera nagyobb változatosságot mutat. A rejtett kamerák általában utánozzák valamilyen eszköz formáját, pl mozgásérzékelő, vagy füstérzékelő. Az okos kamerák nagyjából a hagyományos formákból indultak, de dizájn miatt némi eltérésekkel. Az álkamerák minden esetben a hagyományos kamerák formáját használja elrettentésképp.

 

Áramellátás

A kamerákat a legtöbb esetben külső forrásból kell megtáplálni. A hagyományos kamerák 12V-os feszültség mellett üzemelnek, az áramerősséget a kamera infrájának ereje, vagy plusz funkcióktól például a PTZ funkció (távolról irányíthatóság) befolyásolja. Az IP kamerákat szintén 12V-ról, vagy ha POE megtalálásról gondoskodunk, akkor az UTP kábelen keresztül keresztül 48V-al látja el. Okoskamerák esetében már jellemzőbb az 5V, ritkábban 12V. Az álkamerák leginkább elemmel működnek, hogy ne kelljen vezetékeket húzni az eszközig.

 

Kommunikációs csatorna

Az AHD kamerák analóg jelét régebben koax kábelen vitték, ami még a mai napig jó minőségű képátvitelt jelent, de ennél a kiépítésnél külön kellett az áram vezetékezésről gondoskodni. A mai világban az UTP kábel az elterjedtebb az analóg rendszerek esetében is, ahol megoldott, hogy ugyanazon a kábelen menjen a videójel és az áram.  IP rendszereknél UTP a használatos PoE-s kiépítésnél az áram is ezen keresztül megy.

Okos Wifis kamerák jellemzően Wifin kommunikálnak némi vezetékes támogatással az eszköz tanításához, viszont ha terhelt a wifi hálózat mindenképp érdemes vezetékesen csatlakoztatni routerhez vagy modemhez - így stabilabb lesz a működés.

biztonsági kamera

  1. Megfigyelő kamera
  2. CCTV kamera (Closed-Circuit Television)
  3. Biztonsági videókamera
  4. Megfigyelő videókamera
  5. Biztonsági webkamera
  6. Távfelügyeleti kamera
  7. Riasztó kamera
  8. Védelmi kamera
  9. Élő közvetítésű kamera
  10. Digitális megfigyelő kamera
Webáruház készítés