INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
0
0
9
Fizetési megoldás

Wifi kamerák, okoskamerák

Főkategória >Biztonsági kamerák >Wifi kamerák, okoskamerák

Wifis Biztonsági Kamerák - Egyszerű Telepítés, Kompatibilis Applikációk és Extra Funkciók

A Wifis kamerák ideális megoldást kínálnak otthoni és vállalati biztonsági igények kielégítésére, mivel egyszerűen telepíthetőek és kezelhetőek. A használatukhoz szükséges Wifi kapcsolat, okostelefon, és a legtöbb esetben áramellátás biztosítja a zökkenőmentes működést. A kínált HD vagy FullHD felbontású képek távolról, az applikáción keresztül elérhetőek, így bárhonnan figyelemmel kísérhetjük otthonunkat vagy irodánkat.prev
12
next

Sorrend:

Kompatibilis applikációk Android és iOS rendszerekre

Az ingyenesen letölthető telefonos applikációk Android és iOS rendszerre egyaránt elérhetőek, így széles körben kompatibilisek a különböző eszközökkel. A kamerák kezelése egyszerű és átlátható, az applikációk angol nyelvű menüjének értelmezését pedig a magyar nyelvű használati útmutatók segítik.

Fix és forgatható (PTZ) kamerák a személyre szabott védelemért

A webáruházunkban forgatható és fix kamerák is megtalálhatóak, így mindenki számára ideális választás kínálkozik. A PTZ, azaz forgatható kamerák az applikáción keresztül távolról vezérelhetőek, így többirányú mozgást és maximális felügyeletet biztosítanak. Ezzel szemben a fix kamerák rögzített pozícióban működnek, így a felszerelés során kell eldönteni az ideális irányt.

Extra funkciók a Wifis kamerákban a hatékony biztonság érdekében

A kínált Wifis kamerák számos extra funkcióval rendelkeznek, mint például mozgásérzékelés, amelynek köszönhetően csak a releváns események kerülnek rögzítésre az SD kártyára, így több felvétel elfér rajta. A mozgáskövető funkcióval rendelkező kamerák a forgási irányukban követik a mozgást, ami még nagyobb biztonságot nyújt. Néhány kameratípus kétirányú hangkapcsolattal is rendelkezik, így a készülék közelében történő beszélgetéseket is hallhatjuk és rögzíthetjük, valamint kommunikálhatunk a kamerán keresztül.

Széles választékban elérhető Wifis kamerák minden igényre

A webáruházunkban széles választékban kínálunk Wifis kamerákat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki a számára legmegfelelőbb típust, hogy otthona és vállalkozása maximális védelmet élvezhessen.

wifi kamerák okos kamerák


Webáruház készítés