INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
4
9
3
Fizetési megoldás

DVR, XVR, NVR Rögzítők

Főkategória >DVR, XVR, NVR Rögzítők

DVR, XVR és NVR rögzítők az otthoni és üzleti megfigyelésben

Az asztali rögzítők között IP kamerákat támogató NVR és AHD kamerákhoz használható DVR rögzítőegységeket találunk, amelyek analóg felbontástól akár 8 megapixeles felbontásig is képesek rögzíteni. Ezeket a készülékeket TV-re vagy monitorra csatlakoztatva élőkép megjelenítése mellett lehetővé teszik a beállítások személyre szabását, valamint a felvételek visszanézését merevlemezre való mentés után. A DVR/NVR központi egység és a WiFi router összekapcsolásával okostelefonon és számítógépen is nyomon követhetjük a kamerák által rögzített eseményeket a világ bármely pontjáról.

DVR, XVR és NVR rögzítők olyan digitális eszközök, amelyekkel audió és/vagy videó adatokat tárolhatunk. Ezeket az eszközöket otthoni és üzleti megfigyelési rendszerekben is alkalmazhatjuk. A digitális videó rögzítők (DVR) főként otthoni és kisebb üzleti felhasználásokra készülnek. Az XVR rögzítők egyfajta DVR rendszerek, amelyek IP és AHD kamerákkal egyaránt kompatibilisek és képesek rögzíteni a képeket. A NVR (hálózati videó rögzítő) egy IP kamerás rendszer, amely inkább nagyobb méretű videómegfigyelő rendszerekben használatos, lehetővé teszi a távoli hozzáférést, több kamera használatát és támadások észlelését.

A rögzítők széles választékában távirányítók, nagyobb tárhely és további alkatrészek is elérhetők a komplexebb rendszerek kiépítéséhez, amelyek segítségével hatékonyabban azonosíthatók a külső támadások és erősíthetők a biztonsági funkciók.


11 új
13 termék
AHD DVR-XVR rögzítők
3 új
4 termék
IP NVR rögzítő


A fenti leírást kiegészíthetjük a következő információkkal:

 1. Riasztási funkciók: A DVR, XVR és NVR rögzítők gyakran tartalmaznak mozgásérzékelő és zóna-specifikus riasztási funkciókat, melyek értesítést küldenek, ha a kamerák által megfigyelt területen mozgás történik.

 2. Felhő alapú tárolás: Néhány rögzítő támogatja a felhő alapú tárolást, ami biztonságos és könnyen hozzáférhető tárhelyet biztosít a felvételeknek.

 3. Kiterjeszthetőség: Sok rögzítő lehetővé teszi több kamera hozzáadását a rendszerhez, így szükség esetén egyszerűen bővíthető a megfigyelő rendszer.

 4. Vezeték nélküli kamerák: Néhány NVR rögzítő kompatibilis vezeték nélküli IP kamerákkal, melyek egyszerűbb telepítést és kevesebb kábelezést igényelnek.

 5. Kompressziós technológiák: A rögzítők gyakran alkalmaznak különböző kompressziós technológiákat, mint például H.264 vagy H.265, amelyek optimalizálják a tárhelyet és a sávszélességet anélkül, hogy észrevehetően csökkentenék a képminőséget.

 6. Biztonsági protokollok: A rögzítők támogatják a modern biztonsági protokollokat, mint például SSL/TLS titkosítás, ami biztonságos adatátvitelt és távoli hozzáférést garantál.

 7. Támogatott alkalmazások: A rögzítők olyan mobil és asztali alkalmazásokkal rendelkeznek, amelyek segítségével könnyen kezelhetők és monitorozhatók a rögzített adatok és élőképek, valamint konfigurálhatók a rendszer beállításai.

Ezekkel a kiegészítő információkkal a leírás még átfogóbb képet nyújt a DVR, XVR és NVR rögzítők funkcióiról és előnyeiről, segítve a felhasználókat a megfelelő megfigyelő rendszer kiválasztásában.

DVR, XVR, NVR Rögzítők: A Legjobb Megoldások Otthoni és Üzleti Biztonságra

A biztonsági kamerarendszerek egyre népszerűbbek mind otthoni, mind üzleti használatra. A megfelelő rögzítő kiválasztása létfontosságú a hatékony felügyelet és az adatok rögzítése érdekében. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a DVR, XVR és NVR rögzítőket, valamint megvizsgáljuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait.

DVR (Digital Video Recorder) Rögzítők

Analóg kamerák támogatása

A DVR rögzítők analóg kamerákkal működnek együtt, és a jeleket digitális formátumba alakítják át. Ezek a rendszerek gyakran olcsóbbak, de korlátozottabb képminőséget és funkcionalitást kínálnak.

Kábelezés és telepítés

A DVR rögzítőkkel ellátott rendszerek általában koaxiális kábelt használnak az adatátvitelre. A telepítés egyszerűbb lehet, de a kábelek hossza korlátozott, ami megnehezítheti a nagyobb területek lefedését.

XVR (eXtended Video Recorder) Rögzítők

Több típusú kamera támogatása

Az XVR rögzítők hibrid megoldást kínálnak, amely támogatja az analóg, AHD, HD-TVI, HD-CVI és IP kamerákat. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző típusú kamerákat használjanak egyetlen rendszerben, növelve a rugalmasságot és a későbbi bővítés lehetőségét.

Kiváló kompatibilitás és rugalmasság

Az XVR rögzítők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az igényeiknek megfelelően alakítsák ki a rendszerüket. Ez lehetővé teszi az egyszerűbb rendszerek bővítését a technológia fejlődésével.

NVR (Network Video Recorder) Rögzítők

IP kamerák támogatása és magasabb képminőség

Az NVR rögzítők IP alapú kamerákkal működnek együtt, amelyek magasabb felbontást és képminőséget kínálnak az analóg és más digitális kameráknál.

Továbbfejlesztett adatátvitel és tárolás

Az NVR rögzítők Ethernet kábelen keresztül kommunikálnak az IP kamerákkal, lehetővé téve a nagyobb távolságok áthidalását és a Power over Ethernet (PoE) technológiát. Az adatokat a rögzítőn kívüli helyszínen is tárolhatjuk, így a felvételek biztonságosabbak és a tárolási lehetőségek rugalmasabbak.

Skálázhatóság és rugalmasság

Az NVR rögzítőkkel rendelkező rendszerek könnyen skálázhatók, lehetővé téve a kamerák számának növelését vagy csökkentését anélkül, hogy az egész rendszert újra kellene konfigurálni. A felhőalapú tárolás és az interneten keresztül történő hozzáférés lehetővé teszi a felügyeletet távolról is.

Összefoglalás: A legfontosabb tudnivalók

 1. A DVR rögzítők analóg kamerákat támogatnak, alacsonyabb költségekkel és egyszerűbb telepítéssel járnak, de a képminőség és a funkcionalitás korlátozott.
 2. Az XVR rögzítők hibrid megoldást kínálnak, több kamera típus támogatásával és nagyobb rugalmassággal a rendszer kialakításában.
 3. Az NVR rögzítők IP kamerákkal működnek, magasabb képminőséget, skálázhatóságot és rugalmasságot kínálva, valamint a távoli felügyelet és felhőalapú tárolás lehetőségét.
 4. Az adatátvitel és tárolás módja a különböző rögzítők között eltér, befolyásolva a rendszer teljesítményét és költségeit.
 5. A rögzítő kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a rendszer célját, a kívánt képminőséget, a telepítési lehetőségeket és a költségeket.

 

DVR, XVR, NVR RÖGZÍTŐK

Webáruház készítés