INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
7
0
3
Fizetési megoldás

AHD DVR-XVR rögzítők

Főkategória >DVR, XVR, NVR Rögzítők >AHD DVR-XVR rögzítők

Webáruházunkban kapható AHD DVR XVR rögzítők segítségével az AHD kamerák képeit jelenítheti meg, analóg felbontástól akár 8 megapixelig, 1-től 16 csatornáig. A felvételek rögzítéséhez csak merevlemezre van szükség, majd beállíthatja a rögzítés módját: folyamatosan, mozgásérzékeléssel, vagy időzítve. Kiválaszthatja, mely területekről ne készüljenek felvételek. A két képkimenettel TV-re csatlakoztatható HDMI-n, vagy monitorra VGA-n keresztül. A rögzítők távoli eléréssel rendelkeznek, így internetkapcsolattal bárhol, bármikor élőben követheti az eseményeket különböző eszközökön!

 

 

 

 

 

 prev
12
next

Sorrend:

AHD DVR és XVR rögzítők - A biztonsági kamerarendszerek szíve

 

Az AHD DVR és XVR rögzítők a biztonsági kamerarendszerek kulcsfontosságú eszközei. A következő leírás bemutatja, hogyan működnek ezek a rögzítők és milyen szerepet játszanak a kamerarendszerekben.

Az AHD (Analog High Definition) DVR és XVR (eXtended Video Recorder) rögzítők a biztonsági kamera rendszerek központi elemei. Ezek a rögzítők lehetővé teszik a különböző típusú kamerák által rögzített videók tárolását és kezelését. Az AHD DVR és XVR rögzítők közötti alapvető különbség a kompatibilitás és a támogatott kamera típusok száma.

Az AHD DVR kifejezetten az analóg HD kamerákkal működik együtt, amelyek az AHD vagy CVBS (Composite Video Baseband Signal) szabványon alapuló analóg jeleket használnak. Az AHD DVR rögzítők támogatják a magas felbontású videók rögzítését és képesek kezelni a gyengébb jelminőséget is, amely jellemző az analóg rendszerekre.

Az XVR rögzítők sokoldalúbbak, mivel több kamera típust támogatnak, mint például AHD, CVI, TVI és IP kamerákat. Az XVR rögzítők lehetővé teszik a különböző technológiájú kamerák egyszerű összekapcsolását és kezelését egy közös platformon. Az XVR rögzítők ideálisak a vegyes kamera rendszerekhez és a fokozatos frissítéshez, amikor a régi analóg kamerákat újabb, digitális megoldásokra cserélik.

Összefoglalva, az AHD DVR és XVR rögzítők fontos eszközök a biztonsági kamerarendszerekben. Az AHD DVR kifejezetten az analóg HD kamerákhoz lett kifejlesztve, míg az XVR rögzítők több kamera típust támogatnak és sokoldalúbbak. Válassza ki a megfelelő rögzítőt az Ön igényei alapján, és élvezze a magas minőségű videófelvételeket és a megbízható biztonsági rendszert.

AHD DVR és XVR rögzítők főbb előnyei:

  1. Könnyű telepítés: Mind az AHD DVR, mind az XVR rögzítők könnyen telepíthetők és beállíthatók, akár új, akár már meglévő biztonsági rendszerekben.

  2. Nagy felbontás: Az AHD és XVR rögzítők támogatják a nagy felbontású videófelvételeket, biztosítva a részletes képek rögzítését és visszanézését.

  3. Távoli elérés: Mindkét rögzítő típus lehetővé teszi a távoli elérési funkciókat, így a felhasználók bármikor és bárhonnan ellenőrizhetik a biztonsági kamerák képeit és videóit okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül.

  4. Skálázhatóság: Az XVR rögzítők különösen skálázhatók, mivel többféle kamera technológiát támogatnak, lehetővé téve a rendszer bővítését és frissítését.

  5. Rugalmas tárolási lehetőségek: Az AHD DVR és XVR rögzítők többféle tárolási lehetőséget kínálnak, beleértve a helyi merevlemez tárolást, valamint a felhőalapú tárolást és archiválást.

A megfelelő rögzítő kiválasztásakor fontolóra kell venni több tényezőt, mint például a rendszer kompatibilitását, a jelenlegi és jövőbeni igényeket, valamint a költségvetést. Az AHD DVR rögzítők tökéletesek lehetnek analóg HD kamerákhoz, míg az XVR rögzítők rugalmasabb megoldást kínálnak a különböző kamera típusok számára.

Az AHD DVR és XVR rögzítők biztosítják a hatékony és megbízható biztonsági rendszerek alapját. Válassza ki a legmegfelelőbb rögzítőt az Ön igényei szerint, és élvezze a nyugodt érzést, amit a jó minőségű és megbízható biztonsági kamerarendszer nyújt.


Webáruház készítés