INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
6
9
9
Fizetési megoldás

IP NVR rögzítő


IP NVR rögzítők, mint az DVR (Digital Video Recorder), XVR, vagy NVR (Network Video Recorder) rögzítők, videókat rögzítenek egy komplex, vezetékes vagy vezeték nélküli hálózaton keresztül. Összeköttetésük az internet segítségével történik, nagy számban jelölt, ipari célú vagy belső felhasználású IP kamerák felhasználásával. A rögzítők általában feltűnő nagy teljesítményű hardverkonfigurációkkal rendelkeznek, a következőket tartalmazhatják: szigorúan védett memória foglalat, profi zárak, slotok,redundáns tápegységek és H.265+ kodek, illetve számos más hardver- és szoftver-funkcióval. Ezek a rögzítők kiemelkedő módja annak, hogy lokalizálják az otthonukban, a munkahelyükön vagy bárhol máshol lévő kamerarendszereket és megőrizzék a rendelkezésre álló adatokat. Hasznos a rendszerhez kapcsolódó kamerák vagy eszközök biztonsága érdekében, és megfelelő támogatást nyújt a biztonsági rendszervizsgálatok megtételével.Sorrend:

IP NVR Rögzítő - A tökéletes megoldás a modern videofelügyeleti rendszerekhez

 Fedezze fel az IP NVR rögzítő előnyeit és funkcióit, amelyek ideális választásnak bizonyulnak a modern videofelügyeleti rendszerek számára. Ismerje meg a hálózati videofelvevők (NVR) legújabb technológiáit, és lépjen be a hatékony és megbízható IP-alapú biztonsági megoldások világába.

Az IP NVR rögzítő (hálózati videofelvevő) a modern biztonsági rendszerek egyik kulcseleme, amely lehetővé teszi a HD és Ultra HD felbontású IP-kamerák rögzítését és tárolását. Az NVR rögzítők többféle előnyt és funkciót kínálnak, amelyek ideális választásnak bizonyulnak a videofelügyeleti rendszerek számára.

  1. Rugalmasság és bővíthetőség: Az IP NVR rögzítők támogatják a hálózati kamerák széles választékát, lehetővé téve a rendszer könnyű bővítését és testreszabását az Ön igényei szerint.

  2. Nagy felbontású rögzítés: A modern NVR rögzítők képesek a HD és Ultra HD felbontású videók rögzítésére, így élesebb és részletesebb képeket kínálnak a megfigyeléshez.

  3. Könnyű hozzáférés és kezelés: Az IP-alapú NVR rögzítők lehetővé teszik a távoli hozzáférést és kezelést böngészőn vagy mobilalkalmazáson keresztül, így bárhonnan ellenőrizheti és kezelheti a videofelügyeleti rendszerét.

  4. Intelligens riasztások és értesítések: Az IP NVR rögzítők támogatják a mozgásérzékelést és a vonalátlépést, amelyek értesítéseket küldenek, ha a kiválasztott területeken mozgást észlelnek.

  5. Adattárolás és biztonság: Az NVR rögzítők több merevlemez-tárolóhelyet kínálnak, így hosszabb ideig tárolhatók a videók. Emellett a redundáns tárolás (RAID) támogatása biztosítja az adatbiztonságot és a rendelkezésre állást.

Összefoglalva, az IP NVR rögzítők száámos előnyt kínálnak a felhasználók számára, amelyek hozzájárulnak a hatékony és megbízható videofelügyeleti rendszerek kialakításához. A következő funkciók és képességek tovább erősítik az IP NVR rögzítők hasznosságát:

  1. Skálázhatóság: Az IP NVR rögzítők skálázhatóak, így könnyen bővíthetők a videofelügyeleti rendszerek új kamerákkal, anélkül, hogy új rögzítőket kellene vásárolni.

  2. H.265 tömörítési támogatás: Az IP NVR rögzítők többsége támogatja a H.265 tömörítési formátumot, amely lehetővé teszi a nagy felbontású videók hatékony tárolását anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőségben.

  3. ONVIF kompatibilitás: Az ONVIF protokollal kompatibilis IP NVR rögzítők garantálják a különböző gyártók IP-kameráival való együttműködést, megkönnyítve a rendszer bővítését és karbantartását.

  4. PoE (Power over Ethernet) támogatás: A PoE-kompatibilis NVR rögzítők lehetővé teszik a hálózati kamerák tápellátását és adatátvitelét egyetlen Ethernet-kábelen keresztül, csökkentve a kábelezési igényeket és a telepítési költségeket.

  5. Vészjelző és riasztási funkciók: Az IP NVR rögzítők támogatják a vészjelző és riasztási funkciókat, amelyek segítségével könnyedén értesülhet a rendszerben bekövetkező eseményekről és a biztonsági incidensekről.

Az IP NVR rögzítők a jövő videofelügyeleti rendszereinek alapját képezik, és számos előnyt kínálnak a felhasználók számára. A fent említett funkciók és képességek révén az NVR rögzítők ideális választásnak bizonyulnak a hatékony és megbízható IP-alapú biztonsági megoldások megvalósításához.


Webáruház készítés