INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
7
0
3
Fizetési megoldás

Kültéri - beltéri kamerák

Főkategória >Biztonsági kamerák >Kültéri - beltéri kamerák

Infraleddel felszerelt kültéri-beltéri kamerák | Időjárásálló fémház | Tökéletes éjjellátás & stabil képminőség | Válasszon különböző típusok közül

Kültéri-beltéri kamerák beépített infraledekkel, időjárásnak ellenálló fémházban a tökéletes éjjellátásért, és stabil képminőségért. Kérem tekintse meg kínálatunkból a kültéri és beltéri kamerák különböző típusait. Itt kiválaszthatja az Önnek tudásban, felbontásban és teljesítményben legmegfelelőbb kamerákat.prev
12
next

Sorrend:

A kültéri és beltéri kamerák olyan biztonsági eszközök, amelyeket általában az otthonokban, irodákban és más épületekben használnak, hogy megfigyeljék a területet és megakadályozzák a bűncselekményeket.

 

A kültéri kamerák a külső környezetben való használatra tervezettek, és számos időjárási körülménynek ellenállnak, például az esőnek, a hónak, a szélnek és az erős napsütésnek. Gyakran vízálló burkolatokkal rendelkeznek, hogy védelmet nyújtsanak a nedvesség és a por ellen. Ezek a kamerák jellemzően nagyobb felbontásúak, nagyobb zoomolási lehetőségekkel és éjszakai látással rendelkeznek.

A beltéri kamerák belsejében alkalmazhatóak, általában kisebb méretűek és diszkrétebbek, mint a kültéri társaik. Ezek általában nem igényelnek időjárásálló burkolatot, de lehetnek éjjellátó funkcióval és mozgásérzékelővel ellátva. A beltéri kamerák általában könnyebben telepíthetők és eltávolíthatók, és többféle módon használhatók, például otthoni biztonsági rendszerekben, gyermekfelügyeleti eszközként vagy értéktárgyak felügyeletére.

Mind a kültéri, mind a beltéri kamerák internetkapcsolaton keresztül kapcsolódnak a felhőalapú vagy helyi tárolóhoz, hogy rögzítsék és tárolják a videofelvételeket. Sok modern kamera intelligens funkciókkal is rendelkezik, például mozgásérzékelővel, hangérzékelővel, arcfelismerővel és más okos megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik az emberi interakciót és a könnyű távoli elérhetőséget az okostelefonokon és táblagépeken keresztül.

A kültéri és beltéri kamerák előnyei közé tartozik az, hogy biztonságérzetet nyújtanak az otthon vagy az iroda tulajdonosainak, és segítenek megakadályozni a bűncselekményeket. Ezek az eszközök számos olyan szituációban is hasznosak lehetnek, amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak a bűnözéshez, például a beltéri kamerák hasznosak lehetnek a gyerekek vagy a háziállatok felügyeletében, vagy akár az idősebb rokonok gondozásában is.

Fontos megjegyezni, hogy a kültéri és beltéri kamerák használata bizonyos jogi és etikai kérdéseket is felvet. Először is, megfelelően kell beállítani és használni ezeket az eszközöket, hogy ne sértse mások magánéletét. Másodszor, az adatvédelmi szabályokat is tiszteletben kell tartani, és a felvétel tárolásának és megosztásának módját is gondosan kell megválasztani.

Összességében a kültéri és beltéri kamerák hatékony eszközök a biztonság és a nyugalom megteremtéséhez. Azonban fontos gondosan átgondolni azokat a jogi és etikai kérdéseket, amelyeket használatuk felvet, és mindig tiszteletben tartani mások magánéletét és jogait.

 

IP védelem

Kameráink időjárással szembeni ellenálló képességét egy úgy nevezett IP védettségi skála adja meg. A legtöbb típus már kültérre és beltérre egyaránt szerelhető, kivitelük időjárásálló. Vannak fémből készült kamerák, amik sokkal strapabíróbbak és a nap UV sugárzása sem teszi tönkre az anyagát, illetve vannak antivandál kialakításúak, amik ellenállóak a rongálással szemben. A rejtett kamerák csak beltérre szerelhetőek!

 

Kialakítás

A hagyományos értelemben vett biztonsági kamerák lehetnek cső (Bullet) vagy dome (Turret) kialakításúak. A dome formát elsősorban beltéren használják, mert közel van a fal síkjához, így szűkebb helységekben látóteret nyer a cső formához képest, de csak 2 síkon pozícionálható, míg a csőkamerákat inkább kültéren használják, ott a csuklónak köszönhetően könnyebben forgatható a kívánt irányba.

 

Látótávolság

Normál fényviszonyok mellet a kamerák ellátnak ameddig csak valamilyen tárgyba nem ütközik a látóterük. A látótávolságon itt azt értjük, hogy sötétben amikor a kamera a beépített infrája világít, mi az a legtávolabbi tárgy vagy személy amiről értékelhető képet mutat. Nagyobb távolságra csőkamerákban érdemes gondolkodni, ezeknek jellemzően erősebb az infrája. Rövidebb távon, beltéren a dome kamerák szórtabb infrája lehet előnyös. Az infra fényét szabad szemmel nem látni, csak némi izzás vehető észre a kamera ledjénél.

kültéri beltéri kamerák

 

 1. Kültéri-beltéri kamerák: Tökéletes éjjellátás és stabil képminőség

 2. Időjárásálló fémház a maximális védelemért

 3. Különböző típusok közül válasszon ideális kamerát

 4. Kültéri kamerák: Védelem az időjárás viszontagságaitól

 5. Beltéri kamerák: Kompakt és diszkrét megfigyelés

 6. Intelligens funkciókkal ellátott modern kamerák

 7. Kültéri és beltéri kamerák: Biztonság és nyugalom

 8. Fontos szempontok a kamerák használatakor

 9. IP védelem: Ellenállás az időjárási hatásoknak

 10. Kamera kialakítások: Bullet vagy Dome?

 11. Látótávolság: Távoli megfigyelés éjjel-nappal


Webáruház készítés