Digitális alkoholszondák

Digitális alkoholszondák kínálatunkban vásárlóink megtalálhatják az általuk keresett fújófejes és fújófej nélküli LCD kijelzővel rendelkező változatokat. Az alkohol teszterek felhasználási területein már több ezer vásárlónk alkalmazza az eszközeinket.

 


2termék 12
2termék 12

Digitális alkoholszondák kínálatunkban vásárlóink megtalálhatják az általuk keresett fújófejes és fújófej nélküli LCD kijelzővel rendelkező változatokat. Az alkohol teszterek felhasználási területein márt több száz vásárlónk alkalmazza az eszközeinket.

A visszajelzéseik alapján a digitális alkoholszondákat ajánlhatjuk gépjárművezőteknek, biztonsági szolgálatoknak, építőipari cégeknek, más és egyéb alkalmazottakat foglalkoztató cégeknek, valamint magánszemélyeknek is.

A gépjárművezetők számára nem érdemes kockáztatni egy későre nyúlt baráti összejövetel utáni jogosítványvesztést mert a reggeli ébredést követően nem tudtuk teszterrel teszteli hogy alkoholos befolyásoltság alatt állunk e.

Digitális alkoholszondák

Biztonsági szolgálatoknál a megbízó feladatként meghatározhatja, hogy ellenőrizzék digitális alkoholszondák segítségével a területre érkező és távozó személyeket. A szolgálatok visszajelzései alapján a dolgozók megértik és tudomásul veszik, hogy a szondáztatás az ő érdekükben is történik, így kisebb az esélye és drasztikusan visszacsökkenthető az üzemi balesetek száma.

Az építőipari cégeknél már elengedhetetlenné vált a munkaterületeken a folyamatos ellenőrzés, mivel elmondásuk alapján sajnos már évtizedek alatt kötelezővé vált a kőművesek és segédeik körében a reggeli, déli, és egész napos italozás. Sajnos ez rengeteg balesettel járt és ennek következtében egességkarosodás, munkahely vesztés vont maga után. A vállalkozás vezetői megoldásként megvásárolták alkoholszondáinkat és szigorú ellenőrzéseket, szankciókat vezettek be a munkaterületeken visszaszorítva az italozást és a munkahelyi balesetek számát.