INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
7
0
3
Fizetési megoldás

IP kamerák


IP kamerák és megfigyelő rendszerek kiépítése professzionális szinten

IP kamerák egyre népszerűbb választásnak számítanak a megfigyelő rendszerek kiépítéséhez. Ezek a készülékek cső és dome változatban, 2-5 megapixeles felbontásban érhetők el, fix vagy állítható variófókuszos lencsével. A wifis, önállóan is működőképes IP kamerák kültéri és beltéri kialakításban egyaránt szerelhetők, így minden igénynek megfelelően biztosítják a területek megfigyelését.Sorrend:

Telepítési szakértelmet igénylő IP kamerák

A megfelelő képminőség eléréséhez az IP kamerákat hálózatban, különállóan vagy NVR rögzítőhöz csatlakoztatva lehet használni. A telepítésük informatikai szakértelmet igényel, de a beállítások elvégzése után a felhasználók számítógépről és mobiltelefonról is FullHD képminőségben figyelhetik a megfigyelt területet. Az IP kamera szereléséhez igénybe vehetőek szakértők is.

Kiváló képminőség NVR rögzítővel vagy önállóan is


A hálózaton keresztül csatlakozó IP kamerák rendkívül praktikusak olyan helyzetekben, mint például irodaházak vagy gyárépületek, ahol a hálózati felépítés megkönnyíti a telepítést. Az NVR rögzítőhöz csatlakoztatva, az IP cím segítségével könnyen azonosítható és kezelhető minden kamera.

Okos kamerák: Funkciók és távoli elérés mobilról


Az okos wifis kamerák HD vagy FullHD felbontású képeket kínálnak, amelyeket mobilon keresztül, egy applikáción keresztül is megtekinthetők távolról. A felhasználók több készüléket is csatlakoztathatnak fiókjukhoz, és a kamerák számos extrával rendelkeznek, mint például mozgathatóság, kétirányú hangkapcsolat és mozgáskövetés.

Látótávolság és infravörös technológia 

A látótávolság fontos szempont az IP kamerák kiválasztásánál. Normál fényviszonyok mellett a kamerák látótávolsága korlátlan, amíg valamilyen tárgyba nem ütközik a látóterük. Sötétben azonban az infra fény segítségével lehet értékelhető képet kapni a megfigyelt tárgyakról vagy személyekről. Nagyobb távolságra érdemes csőkamerákat választani, míg rövidebb távon, beltérben a dome kamerák szórtabb infrája lehet előnyös. A kamerák beépített infravörös fénye által biztosított látótávolság fontos szempont a megfelelő kamera kiválasztásában és elhelyezésében.

Megfelelő kamera kiválasztása a látótávolság alapján

Az infra fényét a szabad szemmel nem lehet látni, csak a kamera LED-jénél észlelhető némi izzás. A látótávolság mellett érdemes figyelembe venni a kamera érzékenységét és a helyszín fényviszonyait is, hogy a legjobb eredményt érjük el a megfigyelés során.

Összefoglalva, az IP kamerák megfigyelő rendszerek kiépítéséhez kiváló választásnak számítanak, legyen szó kültéri vagy beltéri telepítésről. A helyes kamera kiválasztásával és telepítésével professzionális szintű megfigyelést és védelmet biztosíthatunk otthonunknak, irodának vagy ipari létesítménynek. A kamerák telepítése informatikai szakértelmet igényel, és a megfelelő beállításokkal FullHD képminőségben figyelhető a megfigyelt terület. 

  •  IP kamera ip kamerák
  •  megfigyelő rendszer
  • dome kamera
  • csőkamera,
  • NVR rögzítő
  • wifis kamera
  • látótávolság
  • infra fény

Webáruház készítés