IP kamerák

IP kamerák megfigyelő rendszerek kiépítéséhez cső és dome változatban 2-5 megapixeles felbontásban fix, vagy állítható variófókuszos lencsével. Wifis önállóan is működőképes kamerák akár kültérre és beltérre is szerelhető kialakításban.

Az IP kamerák hálózatban különállóan vagy NVR rögzítőhöz csatlakoztatva is tökéletes képminőséget biztosítanak Vásárlóink számára, telepítésük informatikai szakértelmet igényel de megfelelő beállításokat követően számítógépről és mobiltelefonról is FullHD képminőségben láthatja a megfigyelt területet.


6termék 16

Egy mozgatható beltéri wifis éjjellátó IP kamera, amit könnyen felszerelhet, nincs szükség szakemberre. A kamera a képmegjelenítés mellett a beépített mikrofon is rendelkezik

Raktáron: 2 db
28 990 Ft
6termék 16

Ip kamera szerelése

Az renderbe illeszthető IP kamerák hálózaton keresztül NVR rögzítőhöz csatlakoztatva üzemelnek. Telepítésük informatikai szakértelmet igényel, különálló hálózati elemként IP cím segítségével azonosítja, és gyűjti be a rögzítő. Olyan speciális helyzetekben használják mint irodaházak vagy gyár épületek, ahol nagyok a távolságok, és a hálózat felépítésével oldható meg a szerelés.

 

Okos kamerák

A wifis kamerák egyszerűen telepíthetőek. HD vagy FullHD felbontású képük mobilon keresztül távolról is megtekinthető egy applikáción keresztül. Egy felhasználó akár több készüléket is csatlakoztathat a fiókjához. Számos funkcióval rendelkeznek, például mozgathatóság, kétirányú hangkapcsolat, mozgáskövetés.

 

Látótávolság

Normál fényviszonyok mellet a kamerák ellátnak ameddig csak valamilyen tárgyba nem ütközik a látóterük. A látótávolságon itt azt értjük, hogy sötétben amikor a kamera a beépített infrája világít, mi az a legtávolabbi tárgy vagy személy amiről értékelhető képet mutat. Nagyobb távolságra csőkamerákban érdemes gondolkodni, ezeknek jellemzően erősebb az infrája. Rövidebb távon, beltéren a dome kamerák szórtabb infrája lehet előnyös. Az infra fényét szabad szemmel nem látni, csak némi izzás vehető észre a kamera ledjénél.