INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
0
0
9
Fizetési megoldás

Tápegységek, elosztók, aljzatok


Áramellátó Eszközök Kategória: Tápegységek, elosztók, aljzatok!

Üdvözöljük az Áramellátó Eszközök kategóriában, ahol különféle, energiaellátáshoz kapcsolódó termékeink között válogathat. Mindegyik termékünk olyan minőségi eszközök, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak és a lehető legnagyobb mértékben megkönnyítik az energiagazdálkodást. Kínálatunkban megtalálhatóak az elosztók, kamera hálózati adapterek, távvezérelhető dugalj szettek, állítható tápegységek és energiafogyasztásmérők.prev
12
next

Sorrend:

Elosztók

A nagy teljesítményű elosztóink biztosítják az energiát ahol és amikor szüksége van rá. Kiváló minőségű termékeinket úgy terveztük, hogy kényelmes, egyszerű és biztonságos energiaellátást biztosítsanak az Ön számára.

Kamera Hálózati Adapterek

A kamera hálózati adapterek tökéletes választás a kamerarendszerekhez. Kiváló minőségű termékeink segítségével biztonságosan és megbízhatóan csatlakoztathatja kameráit a hálózathoz.

Távvezérelhető Dugalj Szettek

Az intelligens távvezérelhető dugalj szetteink a mindennapi életet kényelmesebbé és egyszerűbbé teszik. Csak csatlakoztassa őket, és máris távolról vezérelheti az otthoni vagy irodai eszközeit.

Állítható Tápegységek

Az állítható tápegységeink a legkülönbözőbb eszközök számára biztosítanak stabil és megbízható energiaellátást. Különböző teljesítményű termékeink közül könnyedén választhat, attól függően, hogy milyen eszközt szeretne működtetni.

Energiafogyasztásmérők és Okostelefonról Kapcsolható Fogyasztásmérő Konnektorok

Az energiafogyasztásmérőink és okostelefonról kapcsolható fogyasztásmérő konnektoraink segítségével hatékonyan kezelheti az energiafogyasztását. Ezek az eszközök lehetővé teszik az energiafogyasztás nyomon követését és optimalizálását, így hozzájárulnak az energiamegtakarításhoz és a környezet védelméhez.

Fedezze fel minőségi termék választékunkat, amelyben biztosan megtalálja azt, amire szüksége van. Minden termékünk arra lett tervezve, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsa, miközben az energiaellátást is hatékonyabbá teszi.

Az Ön Energiája, Az Ön Kontrollja

Az energiaforrások hatékony kezelése fontos része a mai digitális világnak. Az általunk kínált termékek, mint például az elosztók, kamera hálózati adapterek, távvezérelhető dugalj szettek, állítható tápegységek, energiafogyasztásmérők és okostelefonról kapcsolható fogyasztásmérő konnektorok, mind hozzájárulnak az energiahatékonyság növeléséhez és a költségek csökkentéséhez.

Zöld Megoldások a Környezetért

Kiemelten figyelünk arra, hogy termékeink ne csak hatékonyak, de környezetbarátok is legyenek. Az energiafogyasztásmérőkkel és okostelefonról kapcsolható fogyasztásmérő konnektorokkal pontosan láthatja, mennyi energiát használnak fel a készülékei, és szükség esetén korrigálhatja a fogyasztást.

Minőség és Megbízhatóság

Minőségi és megbízható termékeinkkel a legjobbat nyújtjuk Önnek. Kínálatunkban minden termék a legmagasabb színvonalat képviseli, hogy Ön a lehető legjobban kihasználhassa az energiaforrásokat.

Vegye kezébe az energiagazdálkodását és tegye hatékonyabbá és kényelmesebbé mindennapjait termékeinkkel! Nézze meg termékkínálatunkat, és válassza ki a számára legmegfelelőbbet. Várjuk megrendelését!

Tápegységek, elosztók, aljzatok


Webáruház készítés