INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
0
0
9
Fizetési megoldás

16 kamerás rendszercsomag

Főkategória >AHD kamera rendszerek >16 kamerás rendszercsomag


Sorrend:

Egyszerűen és könnyen szerelhető rendszerek


Szettjeink úgy lettek kialakítva, hogy minden elemet tartalmaz, amire szükség van egy kamerarendszer működtetéséhez, kivéve a háttértárolót, amit a rögzíteni kívánt napok, és a kamerák számának figyelembevételével érdemes kiválasztani - ebben segítséget nyújtunk! Egyes szetteket akár szerszám nélkül is össze lehet állítani, a magasabb felbontású rendszerek minimális szereléssel telepíthetőek, amihez útmutatót, és tanácsot is adunk. Ezek szerelése könnyen elsajátítható, mindössze pár sorkapocs és vezeték csatlakoztatását jelenti, amihez egy csavarhúzó, és egy kés is elegendő. A készülékekhez tartozó magyar nyelvű leírások megtalálhatóak az oldalunkon a termékek adatlapjainak legalján.

Technikai segítség


Ha bármilyen kérdése adódna keresse munkatársainkat, akik szívesen segítenek a rendeléssel kapcsolatban, és technikai kérdésekben is!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben hétköznapokon: 10:00-18:00-ig, fordulhat hozzánk e-mailben, telefonon és chaten is a weboldalunkon keresztül.

Rögzítők - minden ami DVR, NVR, XVR, Hybrid


Rögzítők folyamatosan 0-24-ben üzemelnek. A felvételek ütemezése kívánság szerint állítható folyamatosra, vagy mozgáskor való rögzítésre is - ekkor a rendszer folyamatosan figyel, és csak akkor rögzít a háttértárolóra, ha valami mozgás történik az adott helyszínen, ezáltal sokkal nagyobb időköz amit rögzíteni tud. Kameráink képét és felvételeit folyamatosan elérhetjük távolról mobiltelefonnal, számítógéppel.

Biztonsági kamerák kiváló minőségben


Kameráink több nagy márkanév családjába tartoznak, amik hosszú múlttal és megbízhatósággal bírnak. 2 megapixeltől akár 8 megapixeles felbontással is rendelkeznek. Éjjel rövidebb, 20 méter, vagy akár hosszabb távon 40-80 métert is ellátnak (típustól függ). A beépített fényérzékelő észleli hogy sötét van, és bekapcsolja az infraledeket, így láthatóvá válik az előtte lévő személy, vagy tárgy. Az infraledek fénye nem világít, szabad szemmel csupán némi pirosas izzás látható.


Webáruház készítés