INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
0
0
8
Fizetési megoldás
Termék részletek


Provision 2MP Lite AHD-23 12 dome kamerás megfigyelő kamerarendszer

Provision 2MP Lite AHD-23 12 dome kamerás megfigyelő kamerarendszer
 • Provision 2MP Lite AHD-23 12 dome kamerás megfigyelő kamerarendszer
 • Provision 2MP Lite AHD-23 12 dome kamerás megfigyelő kamerarendszer
 • Provision 2MP Lite AHD-23 12 dome kamerás megfigyelő kamerarendszer
 • Provision 2MP Lite AHD-23 12 dome kamerás megfigyelő kamerarendszer
318 150 Ft
Gyártó:
Provision
Tipus:
PR-23-dome-12
Garancia:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Provision 12 dome kamerás megfigyelő kamera rendszer

A Provision dome kamerás megfigyelő rendszer 12 darab magas minőségű, nagy tömb ledes, 1920x1080 felbontású dome biztonsági kamerát tartalmaz, mely fehér színű kültéri fém házban található, ami tartós és időjárásálló, valamint egy 16 csatornás AHD-Lite rögzítőt, kábelt és tápegységeket is magába foglal, ezzel teljes mértékben felszerelve a biztonsági megfigyeléshez szükséges eszközöket. A készülék HD minőségű képalkotással rendelkezik, így ideális választás családi házak, irodák, lakások és telephelyek részletes megfigyeléséhez. A dome kamerás biztonsági rendszer alkalmazása révén kisebb területek nagy felbontású megfigyelését is lehetővé teszi.

 

A készreszerelt HD megfigyelő kamera rendszer csomag tartalma:

 

 

 12db éjjellátó nagyfelbontású 2 Megapixel 1920x1080 FullHD dome kamera

Ebben a csomagban található egy FullHD felbontású, 2 megapixeles éjjellátó dome kamera, amely képes tisztán és stabilan megfigyelni a környezetét akár 20 méteres távolságig - még teljes sötétségben is. A kamerák 88 fokos látószöget biztosítanak, amelyet a 2.8 mm-es lencséjüknek köszönhetnek. A DI-320A-28 típusú biztonsági kamerák formatervezése elegáns és praktikus, lehetővé téve a mennyezeti vagy oldalfali telepítést. A külső behatások ellen extra védelmet nyújtó vandálbiztos, vízálló fémház még inkább megerősíti a rendszer biztonságát.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági kamerával kapcsolatosan:

 •  Vízálló a kamera, kültéren felszerelhető? Igen, a kamera IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a vízállóságát, így biztonságosan használható kültéren és beltéren egyaránt. A kamera masszív fémháza ellenáll az időjárási körülményeknek, így szabadban is bátran telepíthető.

 • Milyen kábelezést igényel a rendszer, hány kábelt kell behúzni a DVR-ig?
  Kameránkánt csak egyetlen kábelt kell elvezetni a DVR rögzítőig, ami egyszerre szolgáltatja a tápellátást, és továbbítja a videójelet. Nem szükséges további kábel a 12V-os áramellátáshoz, így minden kamera könnyedén és kényelmesen csatlakoztatható, minimalizált kábelezés mellett.

 •  Éjszaka is lát a kamera ha sötét van? Igen, a kamera beépített nagy tömb LED-jének köszönhetően képes észlelni a környezetét akár 20 méteres távolságig is teljes sötétségben. Az éjszakai mód automatikusan aktiválódik a kamera beépített érzékelője segítségével, amely a fényviszonyokat méri és szabályoz.

 •  Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a kamerára 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok


1db
 
AHD nagyfelbontású asztali DVR rögzítő

 

Az SH-16200A5N-2L(MM) DVR rögzítő tizenhat kamerabemenettel rendelkezik, amelyek minden egyes bemeneten képesek önállóan rögzíteni a kamerák jelét. Az élő képmegjelenítés esetén a megjelenített képfelbontás 1920x1080 pixel, míg a rögzítés során a képek felbontása 960x1080 pixel. Ez a képminőség garantálja a részletgazdag és éles képalkotást, ami elengedhetetlen a biztonsági incidensek hatékony elemzésében.

A rögzítő HDMI csatlakozási lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy a képernyőn megjelenő képeket nagyképernyős televízión is megtekinthesse, ami nagyobb áttekintést és részletességet biztosít. Továbbá, a VGA kimenetnek köszönhetően a rögzítőt számítógépes monitorhoz is lehet csatlakoztatni, így a felhasználók a saját munkaállomásukon is könnyedén követhetik nyomon a rögzített képsorokat.

Ezen funkciók révén a SH-16200A5N-2L(MM) DVR rögzítő kiválóan alkalmas a részletes és hatékony biztonsági megfigyelési feladatokra.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági DVR rögzítővel kapcsolatosan:

 

 • Interneten keresztül telefonon, vagy számítógépen láthatom az élőképet, és a felvételeket? Igen, amennyiben a DVR rögzítő csatlakozik az internethez (LAN kábel segítségével, routeren keresztül), akkor elérhetővé válik a lehetőség, hogy a gyártó által nyújtott mobilapplikációt vagy szoftvert letöltsön mobiltelefonjára vagy számítógépére.

 • A szoftver segítségével távolról is elérhetővé válnak a rögzített képek és az élő videó stream. Ezáltal nem csak otthonról vagy az irodából, hanem bármilyen internetkapcsolattal rendelkező helyről nyomon követhetők a megfigyelt helyszínek. Ez a funkció nagymértékű rugalmasságot és nyugalmat nyújt a felhasználóknak, hiszen biztosak lehetnek abban, hogy bármikor ellenőrizhetik a biztonsági helyzetet. A gyártó által kínált alkalmazások és szoftverek felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkeznek, így könnyedén használhatóak még azok számára is, akik kevésbé jártasak a technológiai eszközök kezelésében.

 •  Internet nélkül is működik a kamerarendszer? Igen, internet nélkül is képes működni, viszont ahhoz, hogy felvételeket tudjunk készíteni, szükséges egy belső merevlemez (HDD) beépítése. A HDD kapacitásának legalább 1TB (1000GB) vagy 2TB (2000GB) kell lennie, hogy megfelelő tárhelyet biztosítson a kamerák által rögzített képfájlok számára. A merevlemezre tárolt felvételek bármikor visszatekinthetők, ezáltal könnyedén elemezhetők a múltbeli események és incidensek.

 • Ha nálunk vásárolja a HDD-t, akkor mi ingyenesen és szakszerűen beépítjük a DVR rögzítőbe. Ez garantálja, hogy a merevlemez megfelelően lesz telepítve és optimalizálva a legjobb teljesítmény elérése érdekében, így Önnek nem kell aggódnia a telepítési folyamat miatt. Az így kialakított rendszerben a rögzítési folyamat simán és megbízhatóan zajlik.

 • Melyiket érdemesebb beállítani a DVR rögzítőn: automata mozgásérzékelést vagy folyamatos felvételt? Javasoljuk az automata mozgásérzékelést, mivel így a DVR rögzítő csak akkor aktiválódik és rögzít, amikor a kamerák mozgást érzékelnek. Ez nem csak energiát spórol, hanem jelentősen csökkenti a tárolóhely és a lemezhasználat igényét, hiszen nem készülnek felesleges felvételek.

 

 • Az automatikus mozgásérzékelési funkció abban segít, hogy a DVR csak azokat a pillanatokat rögzítse, amikor ténylegesen van mozgás. Ez megkönnyíti a felvétel áttekintését, hiszen nem kell átszaladnia a felesleges videóanyagokon, hanem közvetlenül az események időpontjára ugorhat. A DVR a mozgási eseményeket szervezetten tárolja és kategorizálja, így könnyedén visszakereshetők, és a kívánt idősávokban való navigálás gyors és hatékony.

 • Ez a funkció jelentős idő- és erőforrást takarít meg, mert lehetővé teszi, hogy csak a releváns eseményekre fókuszáljon, és gyors hozzáférést biztosít a fontos információkhoz. Ezáltal hatékonyabban kezelhetők és elemezhetők a biztonsági incidensek vagy események.

 

 •  Kell valamit állítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével?

  Nem kell manuálisan beállítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével, mert a rendszer automatikusan kezeli a tárolási kapacitást. A DVR rögzítő önműködően törli a legrégebbi felvételeket a merevlemezről, ahogy az telítődik, és ezzel teret biztosít az új felvételek számára. Így az újabb felvételek folyamatosan felülírják a régebbi, már nem releváns anyagokat.

 • Ez a beépített funkció garantálja, hogy mindig rendelkezésre álljon elegendő hely az aktuális felvételek számára, így a merevlemez telítettségén sem kell aggodalmaskodnia. A rendszer automatikusan irányítja a felvételi ciklusokat, tehát a felhasználóknak nincs szükségük további beavatkozásra a felvétel tárolási időszakainak menedzselésével kapcsolatban.

 • Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a DVR rögzítőre 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok

Vezeték a videójelhez és a tápellátáshoz

 

Az alap szett kameránként 10 méteres előre szerelt kábelt tartalmaz

A kábel BNC dugóval, valamint, a kamera tápfeszültségének  átvitelére alkalmas csatlakozókkal rendelkezik. Segítségével könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer, ugyanis csak értelemszerűen csatlakoztatni kell a kamerához, és a rögzítőegységhez. A kamerán található csatlakozók fixen rögzítve vannak, azokat nem lehet leszedni.

Plusz költség ellenében választható UTP kábel a szükséges DC és BNC csatlakozókkal

Egy kis műszaki érzékkel házilag is összeállítható, ugyanis nincs szükség krimpelő fogóra. Előnye, hogy kisebb lyuk szükséges a fúráshoz, mint az előre szerelt kábel esetében, és ha a távolság kevesebb, mint amennyi kábelt kap a csomagban, a felesleges vezeték egyszerűen levágható. A szereléshez segítségképp egy útmutatót teszünk a csomagba.

 

Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

12db Kameratáp 12V 1,5A 220V

 

kamera rendszer 12v tápA kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

 

Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már működik is a kamera!

 

 

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez 

 

dvr rögzitő merevlemezA kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

 

 

Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

Elkészítettünk egy felvételt a kamerarendszerrel, kérem tekintse meg. 

 

 

 

 

Csomag tartalma:

 • 1db 16 csatornás Provision SH-16200A5N-2L(MM) rögzítő (a rendszer 8 kameráig bővíthető)
 • 12db 2 MP Provision DI-320A-28 HD kamera
 • Vezeték a tápellátás és videójel továbbításához
  • 12 db 10 méteres előreszerelt kábel, vagy
  • 120 méter UTP kábel a szükséges csatlakozókkal:
   12 pár videobalun
   12 db DC apa tápcsatlakozó
   12 db DC anya tápcsatlakozó
 • 12 db 12V 1,5A táp
 • Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  PR-23-dome-12
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés