INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
4
9
3
Fizetési megoldás
Termék részletek


Provision AHD-23 2 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite

Provision AHD-23 2 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
 • Provision AHD-23 2 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
 • Provision AHD-23 2 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
 • Provision AHD-23 2 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
 • Provision AHD-23 2 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
74 240 Ft
Gyártó:
Provision
Tipus:
PR-AHD23-2
Garancia:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Provision 2 kamerás megfigyelő kamera rendszer

Az 1. Provision nagy tömb ledes, fehér színű kültéri biztonsági kamerarendszerünk két FULL HD (1920x1080) felbontású kamerát, egy 4 csatornás AHD-Lite rögzítőt, kábelt és tápegységeket tartalmaz. Kiváló választás családi házak, irodák, lakások és telephelyek HD minőségű megfigyelésére. Az analóg HD rendszerünk 2 kamerával ideális kisebb területek nagy felbontású rögzítésére, és a beépített nagy tömb LED-nek köszönhetően akár 20 méteres éjszakai látótávolságot is biztosít.

 

A készreszerelt HD megfigyelő kamera rendszer csomag tartalma:

 

 

 2db éjjellátó nagyfelbontású 2 Megapixel 1920x1080 FULL HD kamera

Ez a csomag tartalmaz két 2 Megapixel, FULL HD (1920x1080) felbontású éjjellátó kamerát, amelyek stabilan és tisztán látják a környezetüket akár 20 méter távolságig - akkor is, ha teljes a sötétség. A kamerák 88 fokos látószögűek, amit a 2.8 mm-es lencsének köszönhetően érnek el. Az I2320A28 típusú biztonsági kamerák elegáns és praktikus formatervezésüknek köszönhetően mennyezetre vagy oldalfalra is felszerelhetők. A vízálló, vandálbiztos fémház pedig extra védelmet nyújt a külső behatások ellen.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági kamerával kapcsolatosan:

 •  Vízálló e a kamera kültéren alkalmazható-e? Igen, A kamera IP67 minősítésű, ezért vízálló és masszív fémháza miatt kültéren és beltéren egyaránt használható. Kialakítása ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így bátran alkalmazható szabadtéren is.

 •  A kamerához hány vezetéket kell elvinni a rögzítőtől?
  Minden kameránkhoz csupán egyetlen kábel vezet a DVR rögzítőtől, amely egyszerre látja el tápellátással és továbbítja a videójelet. Nincs szükség külön kábelre a 12V-os áramellátás biztosításához. Tehát minden kamera egyszerűen és kényelmesen csatlakoztatható, minimális kábelezéssel.

 •  Éjszaka is lát a kamera ha nincs világítás? Igen, a kamera beépített nagy tömb LED-jeinek köszönhetően képes akár 20, 30 vagy 40 méteres távolságig is látni, teljes sötétségben, a kamera típusától függően. Az éjszakai üzemmód automatikusan aktiválódik a készülék beépített érzékelőjének köszönhetően, amely a fényviszonyokat figyeli és szabályoz.

 •  Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a kamerára 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok


1db
 
AHD nagyfelbontású asztali DVR rögzítő

 

A SH-4100A5N-2L(MM) DVR rögzítő rendelkezik négy kamerabemenettel, amelyek mindegyike képes külön-külön rögzíteni a kamerák által továbbított képet. Az élő megtekintés során a képernyőn látott képfelbontás 1920x1080 pixel, míg a rögzített videóképek felbontása 960x1080 pixel. Ez a felbontás biztosítja a részletes és tiszta képminőséget, mely létfontosságú lehet biztonsági események elemzésekor.

A rögzítő HDMI csatlakozási lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy a képernyőn megjelenő képeket nagyképernyős televízión is megtekinthesse, ami nagyobb áttekintést és részletességet biztosít. Emellett a HDMI csatlakozóval számítógép monitorhoz is csatlakoztatható, így a felhasználók kényelmesen, saját munkaállomásukon is nyomon követhetik a rögzített képeket.

Ezek a funkcionalitások a SH-4100A5N-2L(MM) DVR rögzítőt ideális eszközzé teszik a hatékony és részletes biztonsági megfigyeléshez.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági DVR rögzítővel kapcsolatosan:

 

 •  Interneten keresztül tudom nézni, visszanézni a kamerák képét, felvételeit? Igen, Ha a DVR rögzítőt internethez csatlakoztatja (LAN kábelen keresztül, routert használva), akkor lehetősége van arra, hogy a gyártó által biztosított alkalmazást vagy szoftvert letöltse mobiltelefonjára vagy számítógépére.

 • Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy távolról is hozzáférjen a rögzített képekhez és élő videóadásokhoz. Így nem csak otthon vagy az irodában, hanem bárhonnan, ahol internet-hozzáférés áll rendelkezésre, nyomon követheti a megfigyelt területeket. Ez a funkcionalitás nagyfokú rugalmasságot és nyugalmat biztosít a felhasználók számára, hiszen tudják, hogy bármikor ellenőrizhetik a biztonsági helyzetet. A gyártó által biztosított alkalmazások és szoftverek felhasználóbarát felülettel rendelkeznek, így könnyen használhatók még kevésbé technikailag jártas felhasználók számára is.

 •  Ha nincs internet akkor is tudom használni a kamera rendszert? Igen, A DVR rögzítő működéséhez szükség van egy belső merevlemez (HDD) beépítésére. A HDD kapacitása legalább 1TB (1000GB) vagy 2TB (2000GB) kell legyen, hogy elegendő tárhelyet biztosítson a kamerák által rögzített képek számára. A merevlemezre rögzített felvételek bármikor visszanézhetők, így könnyedén áttekintheti a korábbi eseményeket és incidenseket.

 • Ha nálunk vásárolja a HDD-t, akkor mi ingyenesen és szakszerűen beépítjük a DVR rögzítőbe. Ez biztosítja, hogy a merevlemez helyesen van telepítve és optimalizálva a legjobb teljesítmény érdekében, és Önnek nem kell aggódnia a telepítési folyamat miatt. Az így kialakított rendszerben a rögzítési folyamat zökkenőmentesen és megbízhatóan működik.

 • Automata mozgásérzékelés vagy folyamatos felvétel érdemes beállítani a DVR rögzítőn? Mi az automata mozgásérzékelést javasoljuk, mivel ezáltal a DVR rögzítő csak a kamerák által észlelt mozgási eseményeket rögzíti, és nem veszteget energiát a felesleges felvételekre. Ez jelentősen csökkenti a tárolási területet és a lemezhasználatot.

 

 • Az automata mozgásérzékelés lehetővé teszi, hogy a rögzítő csak azokat az időintervallumokat rögzítse, amikor ténylegesen mozgás történt. Így megspórolja az időt és a felesleges videóanyagok átvizsgálását, és közvetlenül az események időpontjára ugorhat. A DVR rendszerezi és kategorizálja a mozgási eseményeket, így könnyen visszakereshetők, és a kívánt időszakokra való navigálás gyors és hatékony.

 • Ez a funkcionalitás jelentős idő- és erőforrásmegtakarítást nyújt, mivel csak a releváns eseményekre kell koncentrálni, és gyorsan elérhetők a fontos információk. Ezáltal hatékonyabban lehet elemezni és reagálni a biztonsági incidensekre vagy eseményekre.

 

 •  Kell valamit állítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével?

  Nem kell manuálisan beállítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével, mert a rendszer automatikusan kezeli a tárolási kapacitást. A DVR rögzítő magától törli a legrégebbi felvételeket a merevlemezről, amint az eléri a maximális kapacitást, és helyet szabadít fel az újabb rögzítéseknek. Az új felvételek így felülírják a régebbi, nem releváns anyagokat.

 • Ez a beépített funkció biztosítja, hogy mindig legyen elegendő tárhely a friss rögzítések számára, és nem kell aggódni a merevlemez megtelése miatt. A rendszer automatikusan kezeli a felvételciklusokat, így a felhasználóknak nincs teendőjük a felvétel tárolási időszakainak kezelésével kapcsolatban.

 • Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a DVR rögzítőre 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok

Vezeték a videójelhez és a tápellátáshoz

 

Az alap szett kameránként 10 méteres előre szerelt kábelt tartalmaz

A kábel BNC dugóval, valamint, a kamera tápfeszültségének  átvitelére alkalmas csatlakozókkal rendelkezik. Segítségével könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer, ugyanis csak értelemszerűen csatlakoztatni kell a kamerához, és a rögzítőegységhez. A kamerán található csatlakozók fixen rögzítve vannak, azokat nem lehet leszedni.

Plusz költség ellenében választható UTP kábel a szükséges DC és BNC csatlakozókkal

Egy kis műszaki érzékkel házilag is összeállítható, ugyanis nincs szükség krimpelő fogóra. Előnye, hogy kisebb lyuk szükséges a fúráshoz, mint az előre szerelt kábel esetében, és ha a távolság kevesebb, mint amennyi kábelt kap a csomagban, a felesleges vezeték egyszerűen levágható. A szereléshez segítségképp egy útmutatót teszünk a csomagba.

 

Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

2db Kameratáp 12V 1,5A 220V

 

kamera rendszer 12v tápA kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

 

Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már működik is a kamera!

 

 

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez 

 

dvr rögzitő merevlemezA kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

 

 

Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

Elkészítettünk egy felvételt a kamerarendszerrel, kérem tekintse meg. 

 

 

 

 

Csomag tartalma:

 • 1db 4 csatornás Provision SH-4100A5N-2L(MM) rögzítő (a rendszer 4 kameráig bővíthető)
 • 2db 2 MP Provision I2-320A-28 HD kamera
 • Vezeték a tápellátás és videójel továbbításához
  • 2 db 10 méteres előreszerelt kábel, vagy
  • 20 méter UTP kábel a szükséges csatlakozókkal:
   2 pár videobalun
   2 db DC apa tápcsatlakozó
   2 db DC anya tápcsatlakozó
 • 2 db 12V 1,5A táp
 • Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  743
Webáruház készítés