INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
6
9
9
Fizetési megoldás
Termék részletek


Provision AHD-23 dome 1 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite

Provision AHD-23 dome 1 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
 • Provision AHD-23 dome 1 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
 • Provision AHD-23 dome 1 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
 • Provision AHD-23 dome 1 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
 • Provision AHD-23 dome 1 kamerás megfigyelő kamerarendszer 2MP Lite
52 570 Ft
Gyártó:
Provision
Tipus:
PR-23-dome-1
Garancia:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Provision 1 dome kamerás megfigyelő kamera rendszer

A Provision dome kamerás megfigyelő rendszer 1 darab magas minőségű, nagy tömb ledes, 1920x1080 felbontású dome biztonsági kamerát tartalmaz, mely fehér színű kültéri fém házában található, ami tartós és időjárásálló, valamint egy 4 csatornás AHD-Lite rögzítőt, kábelt és tápegységeket is magába foglal, ezzel teljes mértékben felszerelve a biztonsági megfigyeléshez szükséges eszközöket. A készülék HD minőségű képalkotással rendelkezik, így ideális választás családi házak, irodák, lakások és telephelyek részletes megfigyeléséhez. A dome kamerás biztonsági rendszer alkalmazása révén kisebb területek nagy felbontású megfigyelését is lehetővé teszi.

 

A készreszerelt HD megfigyelő kamera rendszer csomag tartalma:

 

 

 1db éjjellátó nagyfelbontású 2 Megapixel 1920x1080 FullHD dome kamera

Ebben a csomagban található egy FullHD felbontású, 2 megapixeles éjjellátó dome kamera, amely képes tisztán és stabilan megfigyelni a környezetét akár 20 méteres távolságig - még teljes sötétségben is. A kamerák 88 fokos látószöget biztosítanak, amelyet a 2.8 mm-es lencséjüknek köszönhetnek. A DI-320A-28 típusú biztonsági kamerák formatervezése elegáns és praktikus, lehetővé téve a mennyezeti vagy oldalfali telepítést. A külső behatások ellen extra védelmet nyújtó vandálbiztos, vízálló fémház még inkább megerősíti a rendszer biztonságát.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági kamerával kapcsolatosan:

 •  Vízálló a kamera, kültéren felszerelhető? Igen, a kamera IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a vízállóságát, így biztonságosan használható kültéren és beltéren egyaránt. A kamera masszív fémháza ellenáll az időjárási körülményeknek, így szabadban is bátran telepíthető.

 • Milyen kábelezést igényel a rendszer, hány kábelt kell behúzni a DVR-ig?
  Kameránkánt csak egyetlen kábelt kell elvezetni a DVR rögzítőig, ami egyszerre szolgáltatja a tápellátást, és továbbítja a videójelet. Nem szükséges további kábel a 12V-os áramellátáshoz, így minden kamera könnyedén és kényelmesen csatlakoztatható, minimalizált kábelezés mellett.

 •  Éjszaka is lát a kamera ha sötét van? Igen, a kamera beépített nagy tömb LED-jének köszönhetően képes észlelni a környezetét akár 20 méteres távolságig is teljes sötétségben. Az éjszakai mód automatikusan aktiválódik a kamera beépített érzékelője segítségével, amely a fényviszonyokat méri és szabályoz.

 •  Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a kamerára 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok


1db
 
AHD nagyfelbontású asztali DVR rögzítő

 

Az SH-4100A5N-2L(MM) DVR rögzítő négy kamerabemenettel rendelkezik, amelyek minden egyes bemeneten képesek önállóan rögzíteni a kamerák jelét. Az élő képmegjelenítés esetén a megjelenített képfelbontás 1920x1080 pixel, míg a rögzítés során a képek felbontása 960x1080 pixel. Ez a képminőség garantálja a részletgazdag és éles képalkotást, ami elengedhetetlen a biztonsági incidensek hatékony elemzésében.

A rögzítő HDMI csatlakozási lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy a képernyőn megjelenő képeket nagyképernyős televízión is megtekinthesse, ami nagyobb áttekintést és részletességet biztosít. Továbbá, a VGA kimenetnek köszönhetően a rögzítőt számítógépes monitorhoz is lehet csatlakoztatni, így a felhasználók a saját munkaállomásukon is könnyedén követhetik nyomon a rögzített képsorokat.

Ezen funkciók révén a SH-4100A5N-2L(MM) DVR rögzítő kiválóan alkalmas a részletes és hatékony biztonsági megfigyelési feladatokra.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági DVR rögzítővel kapcsolatosan:

 

 • Interneten keresztül telefonon, vagy számítógépen láthatom az élőképet, és a felvételeket? Igen, amennyiben a DVR rögzítő csatlakozik az internethez (LAN kábel segítségével, routeren keresztül), akkor elérhetővé válik a lehetőség, hogy a gyártó által nyújtott mobilapplikációt vagy szoftvert letöltsön mobiltelefonjára vagy számítógépére.

 • A szoftver segítségével távolról is elérhetővé válnak a rögzített képek és az élő videó stream. Ezáltal nem csak otthonról vagy az irodából, hanem bármilyen internetkapcsolattal rendelkező helyről nyomon követhetők a megfigyelt helyszínek. Ez a funkció nagymértékű rugalmasságot és nyugalmat nyújt a felhasználóknak, hiszen biztosak lehetnek abban, hogy bármikor ellenőrizhetik a biztonsági helyzetet. A gyártó által kínált alkalmazások és szoftverek felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkeznek, így könnyedén használhatóak még azok számára is, akik kevésbé jártasak a technológiai eszközök kezelésében.

 •  Internet nélkül is működik a kamerarendszer? Igen, internet nélkül is képes működni, viszont ahhoz, hogy felvételeket tudjunk készíteni, szükséges egy belső merevlemez (HDD) beépítése. A HDD kapacitásának legalább 1TB (1000GB) vagy 2TB (2000GB) kell lennie, hogy megfelelő tárhelyet biztosítson a kamerák által rögzített képfájlok számára. A merevlemezre tárolt felvételek bármikor visszatekinthetők, ezáltal könnyedén elemezhetők a múltbeli események és incidensek.

 • Ha nálunk vásárolja a HDD-t, akkor mi ingyenesen és szakszerűen beépítjük a DVR rögzítőbe. Ez garantálja, hogy a merevlemez megfelelően lesz telepítve és optimalizálva a legjobb teljesítmény elérése érdekében, így Önnek nem kell aggódnia a telepítési folyamat miatt. Az így kialakított rendszerben a rögzítési folyamat simán és megbízhatóan zajlik.

 • Melyiket érdemesebb beállítani a DVR rögzítőn: automata mozgásérzékelést vagy folyamatos felvételt? Javasoljuk az automata mozgásérzékelést, mivel így a DVR rögzítő csak akkor aktiválódik és rögzít, amikor a kamerák mozgást érzékelnek. Ez nem csak energiát spórol, hanem jelentősen csökkenti a tárolóhely és a lemezhasználat igényét, hiszen nem készülnek felesleges felvételek.

 

 • Az automatikus mozgásérzékelési funkció abban segít, hogy a DVR csak azokat a pillanatokat rögzítse, amikor ténylegesen van mozgás. Ez megkönnyíti a felvétel áttekintését, hiszen nem kell átszaladnia a felesleges videóanyagokon, hanem közvetlenül az események időpontjára ugorhat. A DVR a mozgási eseményeket szervezetten tárolja és kategorizálja, így könnyedén visszakereshetők, és a kívánt idősávokban való navigálás gyors és hatékony.

 • Ez a funkció jelentős idő- és erőforrást takarít meg, mert lehetővé teszi, hogy csak a releváns eseményekre fókuszáljon, és gyors hozzáférést biztosít a fontos információkhoz. Ezáltal hatékonyabban kezelhetők és elemezhetők a biztonsági incidensek vagy események.

 

 •  Kell valamit állítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével?

  Nem kell manuálisan beállítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével, mert a rendszer automatikusan kezeli a tárolási kapacitást. A DVR rögzítő önműködően törli a legrégebbi felvételeket a merevlemezről, ahogy az telítődik, és ezzel teret biztosít az új felvételek számára. Így az újabb felvételek folyamatosan felülírják a régebbi, már nem releváns anyagokat.

 • Ez a beépített funkció garantálja, hogy mindig rendelkezésre álljon elegendő hely az aktuális felvételek számára, így a merevlemez telítettségén sem kell aggodalmaskodnia. A rendszer automatikusan irányítja a felvételi ciklusokat, tehát a felhasználóknak nincs szükségük további beavatkozásra a felvétel tárolási időszakainak menedzselésével kapcsolatban.

 • Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a DVR rögzítőre 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok

Vezeték a videójelhez és a tápellátáshoz

 

Az alap szett kameránként 10 méteres előre szerelt kábelt tartalmaz

A kábel BNC dugóval, valamint, a kamera tápfeszültségének  átvitelére alkalmas csatlakozókkal rendelkezik. Segítségével könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer, ugyanis csak értelemszerűen csatlakoztatni kell a kamerához, és a rögzítőegységhez. A kamerán található csatlakozók fixen rögzítve vannak, azokat nem lehet leszedni.

Plusz költség ellenében választható UTP kábel a szükséges DC és BNC csatlakozókkal

Egy kis műszaki érzékkel házilag is összeállítható, ugyanis nincs szükség krimpelő fogóra. Előnye, hogy kisebb lyuk szükséges a fúráshoz, mint az előre szerelt kábel esetében, és ha a távolság kevesebb, mint amennyi kábelt kap a csomagban, a felesleges vezeték egyszerűen levágható. A szereléshez segítségképp egy útmutatót teszünk a csomagba.

 

Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

1db Kameratáp 12V 1,5A 220V

 

kamera rendszer 12v tápA kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

 

Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már működik is a kamera!

 

 

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez 

 

dvr rögzitő merevlemezA kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

 

 

Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

Elkészítettünk egy felvételt a kamerarendszerrel, kérem tekintse meg. 

 

 

 

 

Csomag tartalma:

 • 1db 4 csatornás Provision SH-4100A5N-2L(MM) rögzítő (a rendszer 4 kameráig bővíthető)
 • 1db 2 MP Provision DI-320A-28 HD kamera
 • Vezeték a tápellátás és videójel továbbításához
  • 1 db 10 méteres előreszerelt kábel, vagy
  • 10 méter UTP kábel a szükséges csatlakozókkal:
   1 pár videobalun
   1 db DC apa tápcsatlakozó
   1 db DC anya tápcsatlakozó
 • 1 db 12V 1,5A táp
 • Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  PR-23-dome-1
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés