INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
4
9
0
Fizetési megoldás
Termék részletek


Provision AHD-36 2MP Lite 3 kamerás megfigyelő kamerarendszer

Provision FULL HD 2 Mpx 3 kamerás kamerarendszer
 • Provision FULL HD 2 Mpx 3 kamerás kamerarendszer
 • Provision FULL HD 2 Mpx 3 kamerás kamerarendszer
 • Provision FULL HD 2 Mpx 3 kamerás kamerarendszer
 • Provision FULL HD 2 Mpx 3 kamerás kamerarendszer
109 110 Ft
Gyártó:
Provision
Tipus:
AHD36-3
Garancia:
36
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Provision 3 kamerás megfigyelő kamera rendszer

A rendszer három Provision 1920x1080, FullHD felbontású biztonsági kamerát tartalmaz, mely egy fehér színű fémházban van elhelyezve. A csomag része továbbá egy 4 csatornás AHD-Lite rögzítő, UTP kábel, a szükséges csatlakozók és tápegységek. A rendszer HD minőségű megfigyelést tesz lehetővé otthonokban, irodákban, lakásokban, valamint vállalati telephelyeken. A 3 kamerás analóg HD rendszer ideális választás lehet kisebb területek nagy felbontású megfigyelésére, a beépített két nagy teljesítményű LED segítségével éjszaka akár 40 méteres látótávolság is elérhető.

 

A készreszerelt HD megfigyelő kamera rendszer csomag tartalma:

 

 

 3db éjjellátó nagyfelbontású 2 Megapixel 1920x1080 FULL HD kamera

A rendszerben egy 2 megapixeles, FULL HD (1920x1080) felbontású éjjellátó kamera található, amely képes stabil és tiszta képet adni környezetéről, akár 40 méter távolságig - még teljes sötétségben is. A kamera 88 fokos látószögű, amelyet a 2,8 mm-es lencséje biztosít. Az I4-320A-28 típusú biztonsági kamera elegáns és használható formatervezésével mennyezetre vagy oldalfalra is szerelhető. A vízálló, vandálálló fémháza extra védelmet biztosít a külső hatásokkal szemben.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági kamerával kapcsolatosan:

 •  Vízálló-e a kamera, kültérre felszerelhető? Igen, A kamera IP67 minősítésű, ezért vízálló és masszív fémháza miatt kültéren és beltéren egyaránt használható. Kialakítása ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így bátran alkalmazható szabadtéren is.

 •  A kamerához hány vezetéket kell elvinni a rögzítőtől?
  Minden kameránkhoz csupán egyetlen kábel vezet a DVR rögzítőtől, amely egyszerre látja el tápellátással és továbbítja a videójelet. Nincs szükség külön kábelre a 12V-os áramellátás biztosításához. Tehát minden kamera egyszerűen és kényelmesen csatlakoztatható, minimális kábelezéssel.

 •  Éjszaka is lát a kamera ha nincs világítás? Igen, a kamera beépített nagy tömb LED-jeinek köszönhetően képes akár 40 méteres távolságig is látni teljes sötétségben. Az éjszakai üzemmód automatikusan aktiválódik a készülék beépített érzékelőjének köszönhetően, amely a fényviszonyokat figyeli és szabályozza.

 •  Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a kamerára 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok


1db
 
AHD nagyfelbontású asztali DVR rögzítő

 

A SH-4100A5N-2L(MM) DVR rögzítő rendelkezik négy kamerabemenettel, amelyek mindegyike képes külön-külön rögzíteni a kamerák által továbbított képet. Az élő megtekintés során a képernyőn látott képfelbontás 1920x1080 pixel, míg a rögzített videóképek felbontása 960x1080 pixel. Ez a felbontás biztosítja a részletes és tiszta képminőséget, mely létfontosságú lehet biztonsági események elemzésekor.

A rögzítő HDMI csatlakozási lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy a képernyőn megjelenő képeket nagyképernyős televízión is megtekinthesse, ami nagyobb áttekintést és részletességet biztosít. Emellett a HDMI csatlakozóval számítógép monitorhoz is csatlakoztatható, így a felhasználók kényelmesen, saját munkaállomásukon is nyomon követhetik a rögzített képeket.

Ezek a funkcionalitások a SH-4100A5N-2L(MM) DVR rögzítőt ideális eszközzé teszik a hatékony és részletes biztonsági megfigyeléshez.

 

Gyakran ismételt kérdések a biztonsági DVR rögzítővel kapcsolatosan:

 

 •  Interneten keresztül tudom nézni, visszanézni a kamerák képét, felvételeit? Igen, Ha a DVR rögzítőt internethez csatlakoztatja (LAN kábelen keresztül, routert használva), akkor lehetősége van arra, hogy a gyártó által biztosított alkalmazást vagy szoftvert letöltse mobiltelefonjára vagy számítógépére.

 • Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy távolról is hozzáférjen a rögzített képekhez és élő videóadásokhoz. Így nem csak otthon vagy az irodában, hanem bárhonnan, ahol internet-hozzáférés áll rendelkezésre, nyomon követheti a megfigyelt területeket. Ez a funkcionalitás nagyfokú rugalmasságot és nyugalmat biztosít a felhasználók számára, hiszen tudják, hogy bármikor ellenőrizhetik a biztonsági helyzetet. A gyártó által biztosított alkalmazások és szoftverek felhasználóbarát felülettel rendelkeznek, így könnyen használhatók még kevésbé technikailag jártas felhasználók számára is.

 •  Ha nincs internet akkor is tudom használni a kamera rendszert? Igen, A DVR rögzítő működéséhez szükség van egy belső merevlemez (HDD) beépítésére. A HDD kapacitása legalább 1TB (1000GB) vagy 2TB (2000GB) kell legyen, hogy elegendő tárhelyet biztosítson a kamerák által rögzített képek számára. A merevlemezre rögzített felvételek bármikor visszanézhetők, így könnyedén áttekintheti a korábbi eseményeket és incidenseket.

 • Ha nálunk vásárolja a HDD-t, akkor mi ingyenesen és szakszerűen beépítjük a DVR rögzítőbe. Ez biztosítja, hogy a merevlemez helyesen van telepítve és optimalizálva a legjobb teljesítmény érdekében, és Önnek nem kell aggódnia a telepítési folyamat miatt. Az így kialakított rendszerben a rögzítési folyamat zökkenőmentesen és megbízhatóan működik.

 • Automata mozgásérzékelés vagy folyamatos felvétel érdemes beállítani a DVR rögzítőn? Mi az automata mozgásérzékelést javasoljuk, mivel ezáltal a DVR rögzítő csak a kamerák által észlelt mozgási eseményeket rögzíti, és nem veszteget energiát a felesleges felvételekre. Ez jelentősen csökkenti a tárolási területet és a lemezhasználatot.

 

 • Az automata mozgásérzékelés lehetővé teszi, hogy a rögzítő csak azokat az időintervallumokat rögzítse, amikor ténylegesen mozgás történt. Így megspórolja az időt és a felesleges videóanyagok átvizsgálását, és közvetlenül az események időpontjára ugorhat. A DVR rendszerezi és kategorizálja a mozgási eseményeket, így könnyen visszakereshetők, és a kívánt időszakokra való navigálás gyors és hatékony.

 • Ez a funkcionalitás jelentős idő- és erőforrásmegtakarítást nyújt, mivel csak a releváns eseményekre kell koncentrálni, és gyorsan elérhetők a fontos információk. Ezáltal hatékonyabban lehet elemezni és reagálni a biztonsági incidensekre vagy eseményekre.

 

 •  Kell valamit állítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével?

  Nem kell manuálisan beállítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével, mert a rendszer automatikusan kezeli a tárolási kapacitást. A DVR rögzítő magától törli a legrégebbi felvételeket a merevlemezről, amint az eléri a maximális kapacitást, és helyet szabadít fel az újabb rögzítéseknek. Az új felvételek így felülírják a régebbi, nem releváns anyagokat.

 • Ez a beépített funkció biztosítja, hogy mindig legyen elegendő tárhely a friss rögzítések számára, és nem kell aggódni a merevlemez megtelése miatt. A rendszer automatikusan kezeli a felvételciklusokat, így a felhasználóknak nincs teendőjük a felvétel tárolási időszakainak kezelésével kapcsolatban.

 • Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a DVR rögzítőre 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok

30 méter UTP kábel a szükséges csatlakozókkal

 

Az SH-4100A5N-2L(MM) DVR rögzítőhöz minden kamerából csupán egy kábel fut, amely egyszerre szolgáltatja a tápellátást és továbbítja a videójelet. Ez a megoldás egyszerűsíti a telepítést és csökkenti a szükséges kábelek számát.

 

Még ha nincs is nagy műszaki tapasztalata, a rendszer összeállítása otthon is lehetséges - nincs szükség speciális krimpelő fogóra. A kábelre csak a videobalun és a 2.1 és 5.5 mm-es tápcsatlakozókat kell felszerelnie.

 

Minden csomaghoz hozzáadunk egy részletes útmutatót, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a csatlakozók telepítésének folyamatán. Ha bármilyen kérdése vagy problémája merül fel, telefonos segítség is elérhető, ahol szakértőink készen állnak, hogy segítsenek Önnek a telepítés során. Így biztos lehet benne, hogy maximálisan kihasználhatja a rendszer adta lehetőségeket.

 

A kábelt egyben lemérve küldjük, így akkora méreteket vághat, amekkorákat szeretne!

 

Kevés kameránkénk a 10 méter kábel?   NINCS PROBLÉMA! A kért méretet a megrendelés összegzésénél található megjegyzés rovatban tudja jelezni, a szettben található 30 méteren felül a pluszköltség 100 Ft/m - ez az összeg a számlán kerül feltüntetésre, az automatikus visszaigazolásnál nem jelenik meg!

 

biztonsagi kamera rendszer kábel

 

 

 

 Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? A javasolt maximális vezetékhossz a tápellátás biztosításához 30 méter. Ezen a távolságon belül a kamerák megfelelő tápellátást kapnak. Ha a vezeték hossza meghaladja ezt az értéket, problémák adódhatnak a kamera működésével, mivel a hosszabb vezeték okozta ellenállás miatt a 12V-os tápfeszültség csökkenhet.

Ennek a problémának a megoldásához szabályozható tápegység használata javasolt, amely lehetővé teszi a tápfeszültség kiegyenlítését és kompenzálását a hosszabb vezetékhossz esetén. Alternatív megoldásként a kamerákat közelebb lehet telepíteni a tápforráshoz, így csökkentve a vezetékhosszt és minimalizálva az energiaveszteséget.

3db Kameratáp 12V 1,5A 220V

 

kamera rendszer 12v tápA kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

 

Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már működik is a kamera!

 

 

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez 

 

dvr rögzitő merevlemezA kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

 

 

Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

Elkészítettünk egy felvételt a kamerarendszerrel, kérem tekintse meg. 

 

 

 

 

Csomag tartalma:

 • 1db 4 csatornás Provision SH-4100A5N-2L(MM) rögzítő (a rendszer 4 kameráig bővíthető)
 • 3db 2 MP Provision I4-320A-28 HD kamera
 • 30m UTP kábel a szükséges csatlakozókkal:
 • 3 pár videobalun

 • 3 db DC apa tápcsatlakozó

 • 3 db DC anya tápcsatlakozó

 • 3 db 12V 1,5A táp
 • Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  AHD36-3
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés