INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
7
0
3
Fizetési megoldás

HDMI kábel, Patch kábel


Üdvözöljük kamerak.eu HDMI és Patch kábel kínálatánál! Válassza a prémium minőségű kábeleinket, amelyek garantálják a gyors és stabil kapcsolatot minden helyzetben. Legyen szó otthoni szórakozásról, irodai munkáról vagy játékokról, nálunk megtalálja a megfelelő kábelt minden igényéhez.Sorrend:

HDMI kábelek: A HDMI (High-Definition Multimedia Interface) kábelek a legjobb választás, ha nagyfelbontású videó- és audiójeleket szeretne továbbítani egyik eszközről a másikra. Kínálatunkban szerepelnek a legújabb HDMI 2.1 kábelek, amelyek támogatják a 4K és 8K felbontást, valamint a HDR és a Dolby Atmos technológiát is. Válasszon különböző hosszúságú és színű kábeleink közül, hogy minden szükségletének megfeleljen.

Patch kábelek: A patch kábelek az irodai és otthoni hálózatok elengedhetetlen elemei. Ezek a kábelek lehetővé teszik, hogy a számítógépek, nyomtatók, routerek és egyéb hálózati eszközök közötti kommunikációt gyorsan és hatékonyan biztosítsák. Kínálatunkban megtalálhatók a legelterjedtebb CAT5e, CAT6 és CAT6a patch kábelek, valamint a magasabb teljesítményű CAT7 és CAT8 kábelek is. Válasszon a különböző hosszúságú, színű és csatlakozó típusú kábelek közül, hogy a legjobb megoldást találja hálózati igényei


Webáruház készítés