Hikvision TurboHD-TVI 7 kamerás kamerarendszer
Hikvision TurboHD-TVI 7 kamerás kamerarendszer
167 050 Ft
ÚJ

Hikvision TurboHD-TVI 7 kamerás kamerarendszer

Gyártó
Hikvision
Tipus
HIKVISION-BULLET-07
Garancia
36
Szállítási költség
1250
Szállítási idő
1
Raktáron :  12 db
167 050 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hikvision 7 kamerás biztonsági kamerarendszer FULL HD 1920x1080 felbontású kamerákkal, 8 csatornás TurboHD rögzítővel, 10 méteres kábellel 

 

A szett boltok, irodák, nyaralók, lakások megfigyelését szolgálja magas minőségben. Beépített infraledek, 20 méteres éjszakai látótávolság. A felvételek telefonon és számítógépen keresztül is visszanézhetőek.

 

A komplett hét kamerás csomag tartalma:

 

 7db éjjellátó FullHD felbontású Hikvision DS-2CE16D0T-IRPF kamera

 Éjszaka, teljes sötétségben 20 méterig stabil, éles képet ad, látószöge kb. 103 fok a 2.8 mm lencsének köszönhetően. Tökéletes formatervezés, mennyezetre, oldalfalra is felszerelhető, kültéren és beltéren egyaránt!


1db Hikvision DS-7108HGHI-K1 TurboHD 8 csatornás rögzítő

 8 kamera bemenettel rendelkezik, nyolcas osztásban mutatja az élőképet. A központ hátulján HDMI és VGA csatlakozó található, így tévéhez és monitorhoz is csatlakoztatható.

Lehetőség van távoli elérésre, telefonos és számítógépes applikáción keresztül!

A tárolás merevlemezre történik (NEM TARTOZÉK), beépített mozgásérzékeléssel rendelkezik, így nem készít felesleges felvételeket.

 

7db 10 méteres szerelt videókábel

A kábelek előre szereltek, Önnek csak csatlakoztatni kell a DVR rögzítő készülékkel, valamint a kamerával. Kameránként 1 vezetéket kell csak elvezetni, azon megy a videójel és a tápellátás is.

 

Kevés a 10 méter szereltkábel?   NINCS PROBLÉMA! Az alábbi méretek közül választhat még: 18 20M 30M! 

Jelezze felénk az Ön által kért méretet, és mi kérésének megfelelően állítjuk össze megrendelését! A kábelt kérheti egyben is csatlakozókkal és kábel szerelési útmutatóval.

 

Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

 

7db Kameratáp 12V 2A 220V

 A kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már működik is a kamera!

 

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez

A kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

Csomag tartalma:

1db 8 csatornás Hikvision DS-7108HGHI-K1 rögzítő (a rendszer 8 kameráig bővíthető)

7db FullHD Hikvision DS-2CE16D0T-IRPF kamera

7db 10m video-táp kábel

7db 12V 2A táp

Adatok
Cikkszám:
HIKVISION-BULLET-07
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!