INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
4
9
6
Fizetési megoldás
Termék részletek


Hikvision TurboHD 2 Megapixel Lite 3 kamerás bullet kamera rendszer

Hikvision 1080P TurboHD 3 kamerás bullet kamera rendszer
 • Hikvision 1080P TurboHD 3 kamerás bullet kamera rendszer
 • Hikvision 1080P TurboHD 3 kamerás bullet kamera rendszer
 • Hikvision 1080P TurboHD 3 kamerás bullet kamera rendszer
 • Hikvision 1080P TurboHD 3 kamerás bullet kamera rendszer
 • Hikvision 1080P TurboHD 3 kamerás bullet kamera rendszer
93 730 Ft 
86 490 Ft
Gyártó:
Hikvision
Tipus:
Hikvision-bullet-03
Garancia:
24
Szállítási költség:
1490
Szállítási idő:
1

Komplett készreszerelt 3 csőkamerás megfigyelő TurboHD-TVI kamerarendszer

 

Ismerje meg a 3 bullet kamerás Hikvision TurboHD biztonsági kamerarendszert, mely kitűnő választás családi házak, irodák, lakások és telephelyek hatékony megfigyeléséhez. Az innovatív TurboHD technológia által meghajtott rendszer nagy felbontású rögzítést garantál, segítségével a legapróbb részletek sem maradnak rejtve. Több, mint csupán megfigyelés – tapasztalja meg a Hikvision TurboHD kamerarendszer nyújtotta magas szintű biztonsági megoldásokat, és élvezze a folyamatosan garantált, megbízható biztonság adta nyugalmat.

 

A komplett Hikvision TurboHD kamera szett tartalma:

 

 

3db Éjjellátó Hikvision TurboHD-TVI 1920X1080p nagyfelbontású csőkamera

A Hikvision TurboHD bullet kamera hűséges társ a sötétben is! Beépített LED-ekkel rendelkezik, melyek segítségével az éjszakai látótávolság akár 20 métert is elérhet, így még fények nélkül is élesen rögzíti a képeket. A 2.8 mm-es lencséjének köszönhetően pedig kb. 92 fokos látószög áll rendelkezésre, ami nagyobb területek átfogó megfigyelését teszi lehetővé. De nemcsak a funkcióiban, hanem a formatervezésében is kimagasló. Az elegáns, modern kivitelű Hikvision kamera a mennyezetre vagy oldalfalra is könnyedén felszerelhető. A vandálbiztos és vízálló fém házban készült kamera minden időjárási körülménynek ellenáll. Így mindig biztos lehet benne, hogy a Hikvision kamera a helyén van, és rögzíti, amit rögzíteni kell.

1db Hikvision TurboHD-TVI nagyfelbontású asztali DVR rögzítő

A Hikvision TurboHD-TVI asztali DVR rögzítő a maximális rugalmasság jegyében készült. Négy különálló kamerabemenettel rendelkezik, amely lehetővé teszi minden egyes kamera képének önálló rögzítését, így Ön mindig a prioritások szerinti területekre összpontosíthat. Élvezze az 1920x1080 felbontású, kristálytiszta élőképeket, valamint a 960x1080 felbontású rögzített videókat, melyek minden fontos részletet megjelenítenek. A HDMI csatlakozó lehetővé teszi a felvételek nagyképernyős televízión történő megtekintését, de a rugalmasság növelése érdekében a rögzítőhöz számítógép monitor is csatlakoztatható. A Hikvision TurboHD-TVI DVR rögzítő egyesíti magában a képminőséget, a rugalmasságot és a megbízhatóságot, így mindig a legjobb minőségben tarthatja szemmel a számára fontos eseményeket.

Vezeték a videójelhez és a tápellátáshoz

A kamerák képének továbbításához, és tápellátásához kábelek behúzására van szükség. A videójel és tápellátás továbbításához egyetlen kábelt kell elvezetni kameránként a központi egységhez.

Az alap szett kameránként 10 méteres előre szerelt kábelt tartalmaz

A kábel BNC dugóval, valamint, a kamera tápfeszültségének  átvitelére alkalmas csatlakozókkal rendelkezik. Segítségével könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer, ugyanis csak értelemszerűen csatlakoztatni kell a kamerához, és a rögzítőegységhez. A kamerán található csatlakozók fixen rögzítve vannak, azokat nem lehet leszedni.

Plusz költség ellenében választható UTP kábel a szükséges DC és BNC csatlakozókkal

Egy kis műszaki érzékkel házilag is összeállítható, ugyanis nincs szükség krimpelő fogóra. Előnye, hogy kisebb lyuk szükséges a fúráshoz, mint az előre szerelt kábel esetében, és ha a távolság kevesebb, mint amennyi kábelt kap a csomagban, a felesleges vezeték egyszerűen levágható. A szereléshez segítségképp egy útmutatót teszünk a csomagba.

 

Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz, hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak, maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz, e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében, mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása, vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítást is igényel)

3db Kameratáp 12V 1,5A

A kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval, tekintettel arra, hogy a vezetéken a tápellátás is megoldott. Csak csatlakoztatni kell a kábel végéhez, és már működik is a kamera!

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez


A kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez. Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben igy önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén kb 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

3000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén kb. 6 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 5 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

Csomag tartalma:

 • 1 db DS-7104HGHI-K1 4 csatornás Turbo HD-TVI DVR rögzítő (a rendszer 4 kameráig bővíthető) 
 • 3 db DS-2CE16D0T-IRF Turbo HD-TVI bullet kamera
 • Vezeték a tápellátás és videójel továbbításához
  • 3 db 10 méteres előreszerelt kábel, vagy
  • 30 méter UTP kábel a szükséges csatlakozókkal:
   3 pár videobalun
   3 db DC apa tápcsatlakozó
   3 db DC anya tápcsatlakozó
 • 3 db 12V 1,5A táp
 • Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  Hikvision-bullet-03
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés