INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
7
0
6
Fizetési megoldás

Lámpák


A VIRONE világítástechnikai megoldások széles választékaSorrend:

Virone Mozgásérzékelős Oldalfali Lámpa LF2/B: Modern és hatékony megvilágítás

Kedveli a modern és hatékony megvilágítási megoldásokat? Akkor figyeljen a Virone Mozgásérzékelős Oldalfali Lámpa LF2/B modelljére. Ez a készülék kiválóan alkalmas mind belső, mind külső helyiségek világítására. Tökéletes azok számára, akik kényelmes és energiatakarékos világítást keresnek.

Álkamera Alakú Mozgásérzékelős LED Lámpa Távirányítóval: Biztonság és kényelem egyben

Növelje otthona biztonságát az Álkamera Alakú Mozgásérzékelős LED Lámpával, amely távirányítóval is vezérelhető. A VIRONE által kínált ezen termék nem csak egy hatékony világítási megoldás, hanem egy kiváló eszköz a betörők elriasztására is.

VIRONE Öntapadós Spot LED Lámpa LA-3: Egyszerű telepítés, hatékony világítás

A VIRONE Öntapadós Spot LED Lámpa LA-3 modellje kiváló megoldás azok számára, akik egyszerűen telepíthető, mégis hatékony világítást keresnek. Az öntapadós kialakítás lehetővé teszi a lámpa gyors és könnyű felszerelését bármely felületen.

VIRONE Mozgásérzékelős Oldalfali Lámpa Fekete LF-1/B: Elegáns megjelenés, hatékony világítás

Az elegáns, fekete kivitelű VIRONE Mozgásérzékelős Oldalfali Lámpa LF-1/B modellje nem csak a design szerelmeseinek tetszik majd. Az integrált mozgásérzékelő funkcióval ez a lámpa biztosítja a hatékony és energiatakarékos világítást.

VIRONE Mozgásérzékelős Lámpa LF1-W: Praktikus és funkcionális megvilágítás

A VIRONE Mozgásérzékelős Lámpa LF1-W megfelelő megoldás a praktikus és funkcionális világításra. Ez a lámpa nem csak a megfelelő fényt biztosítja, hanem hozzájárul az energiahatékonyság növeléséhez is.

100 Lédes Mozgásérzékelős Napelemes Fali Lámpa SGL-100: Környezetbarát világítás

A környezettudatos vásárlók számára a 100 Lédes Mozgásérzékelős Napelemes Fali Lámpa SGL-100 a tökéletes választás. Ez a VIRONE lámpa a napelemes technológiát használja, amely lehetővé teszi az energiahatékony és fenntartható világítást.

Mozgásérzékelős Kültéri Napelemes 28 Lédes Falilámpa: Kompakt és hatékony kültéri világítás

A Mozgásérzékelős Kültéri Napelemes 28 Lédes Falilámpa ideális választás azok számára, akik kompakt, de mégis hatékony kültéri világítást keresnek. A beépített mozgásérzékelő és a napelemes technológia a kényelmet és az energiahatékonyságot ötvözi ebben a VIRONE lámpában.

Minden VIRONE lámpa a minőség és a hatékonyság garanciáját jelenti. Válassza ki a legmegfelelőbb modellt igényeihez, és élvezze a kiváló világítási megoldásokat, amelyeket a VIRONE kínál.


Webáruház készítés