INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
0
0
9
Fizetési megoldás

Autós kiegészítők

Főkategória >Autófelszerelés >Autós kiegészítők

Az autós kiegészítők különböző külső és belső célokra szolgálnak. Ezek lehetnek rendkívül hasznos eszközök autónk számára, amelyek megtakarítják a pénzünket és biztosíthatják, hogy autónk stílusosabbá és elegánsabbá váljon. Számos autós kiegészítő létezik, amelyek körbeölelik a vezetést, segítve Önt biztonságosabbá tenni, lehetővé téve, hogy élvezze az autó vezetését. Ezek a kiegészítők befolyásolják az autó vezetési élményét, megvizsgálva, hogy autónk teljesítménye milyen módokon javítható. Az autós kiegészítők különböző rétegekben kapták meg nevüket, például a védelmi berendezések, stílus megújító készletek, rádió- és hangszórók, kamerák, és a navigációs rendszerek.

Ezeknek az eszközöknek köszönhetően elkerülheti az úton szembesülő akadályokat, optimalizálhatja autója teljesítményét és biztonságot biztosíthat számára. Az autós kiegészítők segítenek megőrizni autónak szolgáltatásait és az autófelszerelés összes jellemzőjét. Ez az oldal megadja az autós kiegészítőket, amelyeket az autó stílusának növelésére, illetve az autó teljesítményének optimalizálására használhat.prev
12
next

Sorrend:

Transmitterek a zenehallgatáshoz

Amennyiben autójának rádiója nem rendelkezik Bluetoothos csatlakozási lehetőséggel, nagy segítség lehet egy transmitter, csak szivargyújtóba kell dugni, rácsatlakozni Bluetoothon keresztül, az autón kikeresni a megfelelő rádiófrekvenciát, és már hallgathatjuk is kedvenc zenéinket!

Napelemes keréknyomás mérő

A nem megfelelő gumiabroncs-nyomás csökkenti a gumi élettartamát, növeli a tüzelőanyag-fogyasztást és nem utolsó sorban nem biztonságos, hiszen megváltozik a fékút.
Sok sofőr hajlamos megfeledkezni a guminyomás ellenőrzéséről, így ez az eszköz megfelelő megoldást nyújt, ugyanis a valós idejű keréknyomás információkat továbbítja.

Hibakódolvasó, hibakód kiütő

Ezekkel az autódiagnosztikai eszközökkel egyszerűen és gyorsan ellenőrizhet, törölhet hibakódokat, ezzel elkerülve a szervizek által felszámolt óradíjakat. Képes a rendszerbe bejegyzett hibakódok keresésére, törlésére és valós idejű adatok kijelzésére is. Ideális lehet használtautó vásárlások során is, ha meg akarunk bizonyosodni egy autó "hibakódmentességéről" is.


Webáruház készítés