Autós kiegészítők

Ebben a kategóriában számos termék megtalálható, ami hasznos lehet vezetés közben, és a mindennapi használatban.

 


18termék

Bárhol is légy, városban vagy országúton, kellemes útitársra lelsz ebben a remek headsetben. A készülék Bluetooth kapcsolat létesít okostelefonoddal. A hagyományos fülhallgatóktól eltérően, a B35-ös motoros sisakokhoz lett tervezve.

Raktáron: 4 db
14 990 Ft
 
18termék

Transmitterek a zenehallgatáshoz

Amennyiben autójának rádiója nem rendelkezik Bluetoothos csatlakozási lehetőséggel, nagy segítség lehet egy transmitter, csak szivargyújtóba kell dugni, rácsatlakozni Bluetoothon keresztül, az autón kikeresni a megfelelő rádiófrekvenciát, és már hallgathatjuk is kedvenc zenéinket!

Napelemes keréknyomás mérő

A nem megfelelő gumiabroncs-nyomás csökkenti a gumi élettartamát, növeli a tüzelőanyag-fogyasztást és nem utolsó sorban nem biztonságos, hiszen megváltozik a fékút.
Sok sofőr hajlamos megfeledkezni a guminyomás ellenőrzéséről, így ez az eszköz megfelelő megoldást nyújt, ugyanis a valós idejű keréknyomás információkat továbbítja.

Hibakódolvasó, hibakód kiütő

Ezekkel az autódiagnosztikai eszközökkel egyszerűen és gyorsan ellenőrizhet, törölhet hibakódokat, ezzel elkerülve a szervizek által felszámolt óradíjakat. Képes a rendszerbe bejegyzett hibakódok keresésére, törlésére és valós idejű adatok kijelzésére is. Ideális lehet használtautó vásárlások során is, ha meg akarunk bizonyosodni egy autó "hibakódmentességéről" is.