INFORMÁCIÓK:

BOLTUNK Budapest VII ker. István utca 41-43

NYITVA: Hétfő - péntek 10-18 óráig, szombat vasárnap ZÁRVA!

 BOLT TEL: 061 794-3775

MŰSZAKI SEGÍTSÉG: 06 20 379-2733

Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
5
3
9
4
9
0
Fizetési megoldás

1 IP kamerás rendszercsomag

Főkategória >IP kamerarendszerek >1 IP kamerás rendszercsomag


Sorrend:

Komplett IP kamerarendszerek

Az IP kamerarendszerek úgy lettek összeállítva, hogy minden elemet tartalmaznak amire szükség van a működéséhez, egyedül a háttértárolót kell külön megvásárolni a rögzíteni kívánt kép minőségének, a kamerák mennyiségének illetve a rögzíteni kívánt idő figyelembevételével.

Network Video Recorder - Hálózati videó rögzítő


A rögzítők folyamatosan 0-24-ben üzemelnek. A felvételek ütemezése kívánság szerint állítható folyamatosra, vagy mozgáskor való rögzítésre is - ekkor a rendszer folyamatosan figyel, és csak akkor rögzít a háttértárolóra, ha valami mozgás történik az adott helyszínen, ezáltal sokkal nagyobb időköz amit rögzíteni tud. Kameráink képét és felvételeit folyamatosan elérhetjük távolról mobiltelefonnal, számítógéppel. Szükség esetén akár POE rögzítőre is lehet váltani, amibe közvetlenül porton keresztül csatlakoztatható a kamera, ami ezután a rögzítő által lesz megtáplálva, ezzel feleslegessé téve a switchet, tápegységet és a poe tápfeladót is.

 

Technikai segítség


Ha bármilyen kérdése adódna keresse munkatársainkat, akik szívesen segítenek a rendeléssel kapcsolatban, és technikai kérdésekben is!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben hétköznapokon: 10:00-18:00-ig, fordulhat hozzánk e-mailben, telefonon és chaten is a weboldalunkon keresztül.


Webáruház készítés